EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,08 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Sopron

Toolate a VOLT-on

Idén is meghívást kapott a VOLT Fesztiválra a soproni Toolate. A zenekar tagjai nagy megtiszteltetésnek veszik, hogy felléphetnek a jubileumi rendezvényen.

– Természetesen a mi életünkben is különleges helyet foglal el a VOLT. Soproni bandaként fellépni a Linkin Park után nem kis dolog. Már alig várjuk! – mesélték a tagok.
A Toolate június 27-én a VOLT Teraszon lép fel egy többrás koncerttel. Repertoárjukban számos műfaj megjelenik a 60-as évek klasszikus rockdalaitól az újfajta progresszív számokon át a saját szerzeményekig.

Fotó: Toolate

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.