2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Tovább dagad a botrány Oszteréknál: Donatella már a lányát félti

Már-már visszafordíthatatlannak tűnik az a családi cirkusz, ami Oszter Alexandra és szülei között alakult ki. A teljes igazságot ugyan csak a család tudja, de a szülők szerint lányuk vőlegénye áll mindennek a hátterében, aki most egy nagyon áthallásos verset tett ki a közösségi oldalra.

Oszter Sándor Fotó: Csudai Sándor

Az egykori ökölvívó olimpikon, de ma már íróként tevékenykedő Popovics Tamás, Oszter Alexandra vőlegénye a saját közösségi oldalára, nyilvános posztban tett ki egy „Ó… SÁNDOR!” című verset, amely állítása szerint ugyan nem leendő apósáról, hanem Rózsa Sándorról szól, ám a sorok igen áthallásosak.


Rózsa Sándor leghíresebb megformálója ugyanis épp Oszter Sándor, aki korábban kijelentette, egyáltalán nem örül lánya, Alexandra választásának. A sorok között olvasva a leendő vő igazmondásra és bocsánatkérésre szólítja fel „Rózsa Sándort”, akiről azt is leírja, az alkohol miatt vesztett el mindent. A színész felesége szerint csak az íróját minősíti a vers, amelyet a kétszeres világbajnok ökölvívó azóta már eltávolított az oldaláról.

Oszter Alexandra /Fotó: dfp

– Nagyon belefáradtam ebbe az egészbe. Nem is szeretnék többet mondani, csak azt érzem, ez az ember elcsavarta a lányom fejét és pokollá teszi a család életét. Nem is akarom és nem is tudom értelmezi azt, hogy miért kellene bocsánatot kérjen Alexandra apja. Én vagyok a megmondhatója, hogy Sándor másfél éve egy kortyot sem ivott. Az írót minősíti egyébként a vers. Féltem Alexandrát, de fogalmam sincs, hogy hogy engedheti meg, hogy a szüleivel ezt tegye bárki. Erre már nem is tudok mit mondani, borzalmas az egész – háborgott a Lokálnak a zongoraművésznő, aki pár hete balesetet szenvedett balatoni nyaralójában és eltört néhány bordája.


– Testileg már kezdek jobban lenni, de lelkileg mindenem fáj, nem tudok mit mondani erről a férfiról. Én előre nézek és belül tudom, hogy mi az igazság, és mélyen legbelül mindenki, még Popovics meg a lányom is tudja, hogy mi az igazság – mondta kissé megtörten a művésznő.

Popovics Tamást is megkerestük, aki először vehemensen magyarázta a vers történelmi hátterét, ami szerinte valóban csak az egykori betyár, a szabadságharcban részt vevő Rózsa Sándorról szól és nincs köze Oszter Sándorhoz, akiről szintén megvolt a véleménye. Később egész nyilatkozatát visszavonta és tájékoztatott, hogy Oszter Alexandra éppen készülő, önéletrajzi könyvéből minden kérdésünkre kiderül a válasz. A telefonbeszélgetés után az író törölte a nyilvános posztot a közösségi oldalról.

– Nem méltó ez a férfi a lányomhoz, egy aprócska lyukban élt a kutyájával, jól jön neki a jómódú asszony – mondta korábban a Borsnak Oszter Sándor, aki elmesélte, a férfi többször kínos helyzetbe hozta őt a barátai előtt és feleségével is minősíthetetlen hangnemben beszélt korábban. Hozzátette, szinte biztos, hogy lánya második esküvőjén nem is lesz ott.

Failoni Donatella és férje, Oszter Sándor /Fotó: dfp

A Lokál kereste Oszter Sándort, de lapzártánkig nem érte el.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek