EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Tragédia! Meghalt A tetovált lány sztárja

A tetovált lány sztárja mindössze 56 éves volt. Az is kiderült, hogy milyen szörnyű betegség okozta Michael Nyqvist halálát. 

Michael Nyvist családja közleményben tudatta, hogy 56 éves korában elhunyt a svéd színész. Halálát tüdőrák okozta. Megemlékeztek arról, hogy a színészt mindenki szerette a környezetében és képes volt elérni, hogy jókedve másokra átragadjon. Sármja és elképesztően karizmatikus személyisége tagadhatatlan volt.
Svédország ünnepelt színésze 1960 novemberében született, édesanyja svéd, édesapja olasz volt. Ő nevelőotthonba került és kicsi volt még, amikor örökbe fogadták. Később úgy jellemezte a gyerekkorát, mint aki szinte már küldetésének érezte, hogy megtalálja a biológiai szüleit. A színház 17 évesen ejtette rabul, amikor cserediákként egy évet Amerikában töltött. 24 évesen felvették a malmöi színiakadémiára. Később játszott színházban és filmekben is. Karrierje legnagyobb sikerét Stieg Larsson Millenium trilógiájának megfilmesítésének köszönheti, hisz Noomi Rapace-szal együtt megkapták A tetovált lány főszerepeit. Ő alakította Mikael Blomkvistet. Ezzel a sztár betörhetett Hollywoodba is, szerepelt többek között a Mission:Impossible negyedk részében is.Michael Nyqvist
fotó: Profimedia, Film Stills

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.