EUR: 330,96 Ft
CHF: 301,32 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Egyéb Győr

Túlteljesítettek a kézilabdás lányok

Évértékelésen van túl a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. Ebből kiderült, hogy a kitűzött célokat nemhogy elérte a csapat, hanem még túl is teljesítette.

Erről bővebben Bartha Csaba elnök beszélt, aki kifejtette, elérte, sőt túl is teljesítette idei céljait a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, amely a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot megnyerte, a Magyar Kupában pedig második lett.


– A következő szezon célkitűzése nem lehet más, mint az, hogy a csapat a kupa és a bajnoki cím elérése mellett ismét elhódítsa a BL-trófeát – jelentette ki az elnök az évadzárón.

A győri lányok sokat köszönhetnek a szurkolóknak!
Fotó: O. Jakócs Péter

Kitért arra is, hogy bár tizenkét játékos szerződése lejárt ebben az évben, ám a támogatók és a szakmai munka jóvoltából megőrizhették értékeiket, sőt még erősítéseket is igazolhattak a győri zöld-fehérek.


A pillanat, amire minden győri várt: miénk a BL győzelem!
Fotó: Marcali Gábor

Az ünnepélyes évadzárón Borkai Zsolt, Győr polgármestere is részt vett, aki szintén gratulált a női kézilabdázók sikereihez, és a város további támogatásáról biztosította a klubot. Beszédében kiemelte, egy csapat akkor eredményes, ha játékosai képesek együtt és egymásért küzdeni – és a Győri Audi ETO most ilyen volt.

A rendezvény különleges pillanata volt, amikor Borkai Zsolt és Knáb Erzsébet, a névadó szponzor személyügyekért felelős ügyvezetője átvehetett egy-egy magyar bajnoki és BL-aranyérmet Bartha Csabától.

Érdemes felidézni, hogy Győri Audi ETO KC május elején a hatodik BL-döntőjét vívta, és a macedón Vardar Szkopje elleni siker a harmadik győzelme volt 2013 és 2014 után. Mindhárom alkalommal Ambros Martín vezetőedző szakmai munkája mellett hódította el a trófeát a csapat. A 13. bajnoki elsőséget pedig már három fordulóval a szezon zárása előtt megszerezték a lányok. Kiderült az is, hogy a győri együttes tagjai július végén kezdik meg a felkészülést a következő szezonra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kinyitották a Kikötőt

    Kinyitották a Kikötőt

    A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

  • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.