EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Győr

Túlteljesítettek a kézilabdás lányok

Évértékelésen van túl a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. Ebből kiderült, hogy a kitűzött célokat nemhogy elérte a csapat, hanem még túl is teljesítette.

Erről bővebben Bartha Csaba elnök beszélt, aki kifejtette, elérte, sőt túl is teljesítette idei céljait a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, amely a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot megnyerte, a Magyar Kupában pedig második lett.


– A következő szezon célkitűzése nem lehet más, mint az, hogy a csapat a kupa és a bajnoki cím elérése mellett ismét elhódítsa a BL-trófeát – jelentette ki az elnök az évadzárón.

A győri lányok sokat köszönhetnek a szurkolóknak!
Fotó: O. Jakócs Péter

Kitért arra is, hogy bár tizenkét játékos szerződése lejárt ebben az évben, ám a támogatók és a szakmai munka jóvoltából megőrizhették értékeiket, sőt még erősítéseket is igazolhattak a győri zöld-fehérek.


A pillanat, amire minden győri várt: miénk a BL győzelem!
Fotó: Marcali Gábor

Az ünnepélyes évadzárón Borkai Zsolt, Győr polgármestere is részt vett, aki szintén gratulált a női kézilabdázók sikereihez, és a város további támogatásáról biztosította a klubot. Beszédében kiemelte, egy csapat akkor eredményes, ha játékosai képesek együtt és egymásért küzdeni – és a Győri Audi ETO most ilyen volt.

A rendezvény különleges pillanata volt, amikor Borkai Zsolt és Knáb Erzsébet, a névadó szponzor személyügyekért felelős ügyvezetője átvehetett egy-egy magyar bajnoki és BL-aranyérmet Bartha Csabától.

Érdemes felidézni, hogy Győri Audi ETO KC május elején a hatodik BL-döntőjét vívta, és a macedón Vardar Szkopje elleni siker a harmadik győzelme volt 2013 és 2014 után. Mindhárom alkalommal Ambros Martín vezetőedző szakmai munkája mellett hódította el a trófeát a csapat. A 13. bajnoki elsőséget pedig már három fordulóval a szezon zárása előtt megszerezték a lányok. Kiderült az is, hogy a győri együttes tagjai július végén kezdik meg a felkészülést a következő szezonra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.