EUR: 333,33 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Külföld

Tüsszentés közben nyakát törte

Szerencsétlen baleset áldozata lett az ausztrál Monique Jeffrey. Az asszony, miközben a mobilját nyomkodta az ágyban, tüsszentett egy óriásit, majd az ártatlan hapci után pokoli fájdalmat érzett. Szinte teljesen lebénult, férjét is csak nagyon nehezen tudta riasztani a kezében tartott mobiljával.

Miután kórházba szállították Monique-ot, kiderült, hogy két csigolyája összeroppant a szerencsétlen prüszkölés következtében. Három hónap nyakmerevítős pihenés után teljesen meggyógyult, ám nem sokkal később újra megismétlődött az eset. Munkahelyén nevetés közben annyira hátrarántotta a fejét, hogy csigolyái ismét megsérültek, így újra az intenzív osztályra került kényszerpihenőre.

Tüsszentés, majd egy jóízű nevetés után törte el a nyakát Monique /Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Bekockult Bugatti

  A nap képe: Bekockult Bugatti

  A Lego billundi központjában állították ki először azt a különleges, építőkockákból épült Bugatti Chiron életnagyságú makettjét, melyet motorral is elláttak.

 • Szétverte a saját pizzázóját

  Szétverte a saját pizzázóját

  Úgy gondolta a korábban az NFL-ben amerikaifocizó Edawn Louis Coughman, hogy összehozza az év csalását, ám számításai nagyon nem jöttek be.

 • Megint Európát ostromolják a migránsok

  Megint Európát ostromolják a migránsok

  Valamennyi Európába tartó migrációs útvonalon emelkedett az illegális bevándorlás, az érintett tagországok 9 százalékkal több, közel 13 ezer tiltott határátlépést regisztráltak augusztusban, mint az azt megelőző hónapban – jelentette az unió határ- és partvédelmi ügynöksége, a Frontex.

 • Varga Judit: Boszorkányüldözés zajlik ellenünk

  Varga Judit: Boszorkányüldözés zajlik ellenünk

  Bevándorláspárti bosszúhadjáratnak nevezte hétfői brüsszeli meghallgatását Varga Judit igazságügyi miniszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján, akit az általános ügyek tanácsa hallgatott meg a Magyarországgal szemben indított 7.