2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Debrecen

Tüzér utcai „futurisztika”

Látványos épületegyüttes gazdagítja rövidesen Debrecen városát. A Forest Offices fantázianév is arra utal, a szolgáltató szektornak épül és az üzleti élet élénkítését és kiszolgálását hivatott betölteni az irodaház.

Az épületkomplexumot a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. telephelyén, a Tüzér utca 4. szám alatt építik meg. Így a város hamarosan egy modern, úgynevezett A+ kategóriás irodaházzal gyarapodik, ez pedig 2500 új munkahelyet hozhat a szolgáltatói, úgynevezett SSC-szektorban. A beruházás helyszínének kiválasztását több érv is alátámasztotta, hiszen a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. Tüzér utcai irodaháza statikai problémák miatt üresen állt, ugyanakkor a hely megfelelő nagyságú, megközelíthetősége is kiváló, az egyetemi campus és a Nagyerdő közelsége számtalan sportolási és szórakozási lehetőséget kínál.


Hogy mekkora az igény az ilyen irodaházak iránt, az is mutatja, hogy 4000 négyzetméterre már előszerződése van egy amerikai szoftverfejlesztő cégnek a Forest Offices Debrecenben, nem mellesleg pedig a hírek arról is szólnak, hogy a világ egyik legnagyobb ingatlan-tanácsadó cége, a Colliers segít az értékesítésben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.