EUR: 329,95 Ft
CHF: 299,86 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Egyéb Debrecen

Tüzér utcai „futurisztika”

Látványos épületegyüttes gazdagítja rövidesen Debrecen városát. A Forest Offices fantázianév is arra utal, a szolgáltató szektornak épül és az üzleti élet élénkítését és kiszolgálását hivatott betölteni az irodaház.

Az épületkomplexumot a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. telephelyén, a Tüzér utca 4. szám alatt építik meg. Így a város hamarosan egy modern, úgynevezett A+ kategóriás irodaházzal gyarapodik, ez pedig 2500 új munkahelyet hozhat a szolgáltatói, úgynevezett SSC-szektorban. A beruházás helyszínének kiválasztását több érv is alátámasztotta, hiszen a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. Tüzér utcai irodaháza statikai problémák miatt üresen állt, ugyanakkor a hely megfelelő nagyságú, megközelíthetősége is kiváló, az egyetemi campus és a Nagyerdő közelsége számtalan sportolási és szórakozási lehetőséget kínál.


Hogy mekkora az igény az ilyen irodaházak iránt, az is mutatja, hogy 4000 négyzetméterre már előszerződése van egy amerikai szoftverfejlesztő cégnek a Forest Offices Debrecenben, nem mellesleg pedig a hírek arról is szólnak, hogy a világ egyik legnagyobb ingatlan-tanácsadó cége, a Colliers segít az értékesítésben.

Kapcsolódó Cikkek