EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,08 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Tvrtko állítja: nem kamuzott a Trump-üdvözlőlappal

Nagy sajtóvisszhangot váltott ki az a képeslap, amelyet a jelenleg még Amerikában élő Vujity Tvrtko osztott meg a Facebook-oldalán.

A riporter üdvözlőkártyáján Donald Trump képe és üzenete – „Tvrtko, imádkozom érted és az ATV-ért is! A legjobbakat: Donald Trump” – szerepelt. Az azóta eltávolított posztot azonban sokan átverésnek érezték, hiszen hatvan dollárért (mintegy 17 ezer forint) bárki rendelhet magának ugyanilyen képeslapot Trump személyre szabott üzenetével és aláírásával.


– Volt egy búcsúbulival egybekötött kerti parti, ahol a szomszédom, aki a legjobb barátom is, adott egy ajándékot. Később, amikor hazamentünk, néztem meg, majd posztoltam a közösségi oldalra két szívecske között, a magyar és az amerikai zászlóval. Nem írtam mellé semmit, mégis hatalmas felháborodást keltett – mondta a Rádió 1 Reggeli show című műsorában Vujity Tvrtko, aki hozzátette, a posztot az ügy politikai felhangja miatt távolította el. Hangsúlyozta, ő sohasem állította, hogy személyesen az amerikai elnöktől kapta volna a képeslapot. A beszélgetésből az is kiderült, hogy néhány hét múlva a riporter ismét hazaköltözik fiaival.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.