2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Egyéb Nyíregyháza

Ugrás a medencébe!

Végre itt a nyár, ha pedig jó az idő, akkor irány a strand! Szerencsére a szabolcsi megyeszékhelyen fürdőhelyekből nincs hiány, ha valaki vizes kikapcsolódásra vágyik, még válogathat is a lehetőségek közül.

Szabadstrand, medencék, csúszdapark, gyógyfürdő, wellness – mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző helyszínt a csobbanásra.

Nyíregyháza, 2017. május 28.
Strandolók az Aquarius Élményfürdőben Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn 2017. május 28-án. A strand ezen a hétvégén nyitotta meg a kapuit.
MTI Fotó: Balázs Attila

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.