EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,94 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

A DK-s politikus is lebontaná a kerítést

Lebontaná a határkerítést, mert nem tartja helyénvalónak, hogy ne Magyarországra, hanem más országokba érkezzenek a migránsok – jelentette ki Niedermüller Péter Brüsszelben a PestiSrácok.hu kérdésére válaszolva.

Lebontaná a határkerítést, mert nem tartja helyénvalónak, hogy ne Magyarországra, hanem más országokba érkezzenek a migránsok – jelentette ki Niedermüller Péter Brüsszelben a PestiSrácok.hu kérdésére válaszolva.  Niedermüller Péter (DK) képviselő szerint nagyon fontos, hogy minden ország egyenlő részt vállaljon a menekültek befogadásából, így Magyarország is. Portálunk kérdésére válaszolva kifejtette: ő bizony lebontaná a határkerítést, mert így nem hazánkba jönnek a bevándorlók, hanem más országokba, Niedermüller Péter ezt egyébként nem tartja nemzetellenes cselekedetnek. Kifejtette: a terrorizmus és a bevándorlás között nincs összefüggés. A migrációval kapcsolatban elmondta: szó sincs arról, hogy “bárkit be akarnánk engedni, fogadni.” Azt mondta: Az embernek néha elszorul a torka a menekülteket látva- írja a PestiSrácok.hu.


Nem ő az első, aki lebontaná a kerítést.

Mint arról mi is beszámoltunk Botka László a Reutersnek nyilatkozott, amikor azt mondta, hatalomra kerülése után lebontaná a szerb–magyar határon létesített technikai határzárat.


Bár ezután több szocialista politikus félrefordítást emlegetett, kiderült, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje le akarja bontani a kerítést és Magyarországra akarja szabadítani a migránsokat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

 • Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett csütörtöki látogatása alkalmából újságíróknak a helyszínen.

 • A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjának engedélyezéséről és a sertéspestis elleni sikeres magyar intézkedésekről tárgyaltak Budapesten a thaiföldi agrártárca, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a képviselői – közölte a KKM csütörtökön az MTI-vel.