EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Belföld

A DK-s politikus is lebontaná a kerítést

Lebontaná a határkerítést, mert nem tartja helyénvalónak, hogy ne Magyarországra, hanem más országokba érkezzenek a migránsok – jelentette ki Niedermüller Péter Brüsszelben a PestiSrácok.hu kérdésére válaszolva.

Lebontaná a határkerítést, mert nem tartja helyénvalónak, hogy ne Magyarországra, hanem más országokba érkezzenek a migránsok – jelentette ki Niedermüller Péter Brüsszelben a PestiSrácok.hu kérdésére válaszolva.  Niedermüller Péter (DK) képviselő szerint nagyon fontos, hogy minden ország egyenlő részt vállaljon a menekültek befogadásából, így Magyarország is. Portálunk kérdésére válaszolva kifejtette: ő bizony lebontaná a határkerítést, mert így nem hazánkba jönnek a bevándorlók, hanem más országokba, Niedermüller Péter ezt egyébként nem tartja nemzetellenes cselekedetnek. Kifejtette: a terrorizmus és a bevándorlás között nincs összefüggés. A migrációval kapcsolatban elmondta: szó sincs arról, hogy “bárkit be akarnánk engedni, fogadni.” Azt mondta: Az embernek néha elszorul a torka a menekülteket látva- írja a PestiSrácok.hu.


Nem ő az első, aki lebontaná a kerítést.

Mint arról mi is beszámoltunk Botka László a Reutersnek nyilatkozott, amikor azt mondta, hatalomra kerülése után lebontaná a szerb–magyar határon létesített technikai határzárat.


Bár ezután több szocialista politikus félrefordítást emlegetett, kiderült, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje le akarja bontani a kerítést és Magyarországra akarja szabadítani a migránsokat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarország egyik fő gazdasági potenciálja az agrárium és az élelmiszeripar

  Magyarország egyik fő gazdasági potenciálja az agrárium és az élelmiszeripar

  A mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek külkereskedelme évről évre nagymértékben hozzájárul a nemzetgazdaság pozitív egyenlegéhez, ezért makrogazdasági jelentősége meghatározó – mondta Nagy István agrárminiszter a külgazdasági attasék éves értekezletén, Budapesten az Agrárminisztérium (AM) tájékoztatása szerint.

 • Szijjártó: Észak-Macedónia uniós integrációja európai érdek

  Szijjártó: Észak-Macedónia uniós integrációja európai érdek

  Egész Európa érdeke, hogy Észak-Macedónia és a térség többi országa mihamarabb az Európai Unió tagjává váljon – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Szkopjéban, a Bujar Oszmani észak-macedón miniszterelnök-helyettessel közös sajtótájékoztatóján.

 • A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

  A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

  A Magyar Suzuki Zrt. immár harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat. A vállalat magabiztos 14,12 százalékos részesedéssel vezeti a hazai autópiacot. 19 292 új Suzuki személyautót regisztráltak tavaly Magyarországon, 27%-kal többet, mint az azt megelőző évben, 58 százalék – 11 127 db – az Esztergomban gyártott közönségkedvenc Vitara volt.

 • Minden eddiginél nagyobb területen irtják a szúnyogokat

  Minden eddiginél nagyobb területen irtják a szúnyogokat

  Minden eddiginél nagyobb területen, 471 településen és nyolc budapesti kerületben, összesen 130 ezer hektáron irtják a szúnyogokat a héten – tájékoztatta a szúnyoggyérítési program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-t.