EUR: 324,15 Ft
CHF: 290,12 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Egyéb Győr

Újabb kiváló fiatal a győri lányoknál

A fiatal tehetség, Fodor Csenge a Nemzeti Kézilabda Akadémiából érkezik Győrbe és hosszú távú, négyéves szerződést írt alá a Győri Audi ETO KC csapatával  – számolt be a klub hivatalos honlapján.

– A korosztályos válogatott játékos még a juniorválogatott elleni mérkőzésünkön hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy hat gólt lőtt csapatunknak. Mindemellett Csenge leigazolása jól illeszkedik az idei szezonban megkezdett játékospolitikánkba, miszerint fiatal, magyar, ígéretes kézilabdázókat igyekszünk a nagycsapat soraiba beépíteni. Az előttünk álló szezonra öt ETO-nevelésű tehetséggel (Pál Tamara, Varga Emőke, Binó Boglárka, Szilovics Fanni, Afentaler Sára) szerződtünk, akik reményeink szerint oszlopos tagjává válhatnak felnőttegyüttesünknek. Azt érezzük, Csenge minden szempontból illeszkedik az elképzeléseinkbe. Azon leszünk, hogy minél többet fejlődjön nálunk, és az ETO, illetve a felnőttválogatott meghatározó tagjává váljon – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.


Élete lehetősége előtt áll a fiatal sportoló
Fotó: gyorietokc.hu

– Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a jövőben Győrben szerepelhetek az Audi ETO csapatánál. Mindent meg fogok tenni, hogy bebizonyítsam, van helyem ebben az egyesületben. Óriási lehetőségnek tartom, hogy ilyen közegben, világsztárokkal és Ambros Martín vezetőedzővel dolgozhatok majd együtt. Már nagyon várom a szezon kezdetét – mondta Fodor Csenge szerződése aláírását követően.

Fodor Csenge a nyáron csatlakozik a Győri Audi ETO KC keretéhez. Klubbeli elkötelezettségei mellett a válogatottban is feladatok várnak rá, hiszen meghívót kapott az Európa-bajnokságon részt vevő magyar juniorválogatott keretébe.

Kapcsolódó Cikkek