2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Szekszárd

Újabb sportpályának örültek az ovisok

Ezúttal a Gyermeklánc Óvodában adtak át egy multifunkciós műfüves pályát, amely már második a városban. Az ünnepségen Ács Rezső polgármester örömét fejezte ki, hogy elkészült egy újabb olyan terület, ahol a gyerekek jól és biztonságban érezhetik magukat mozgás, sportolás közben.

A polgármestertől dr. Kozmáné Tóth Tímea, az Ovi-Sport Alapítvány alelnöke vette át a szót, aki elmondta, egy rövid képzést tartott az óvó néniknek az eszközök használatáról. A megnyitón részt vett Tarr János, a Tarr Kft. ügyvezetője is, aki jelentős társasági adóval támogatta a létesítményt, valamint Kárpáti Zoltán, a Szekszárdi UFC elnöke, hiszen a sportegyesület kezdeményezésére indult el a városban az Ovi-Foci program.


Tarr János, dr. Kozmáné Tóth Tímea, Ács Rezső és Kárpáti Zoltán vágta át a szalagot
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.