EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Győr

Újra bajnok a győri futsalcsapat!

Az idei szezon igencsak kedvezett a labdaőrült győrieknek, hiszen a női kézilabda, a férfi nagypályás labdarúgás után most a Rába ETO futsalcsapata is bajnoki címnek örülhet!

A bajnokavatás egy igazán szoros és kemény meccs után történt, hiszen a Rába ETO a Dunaferrt verte 2-1-re, s bár akkor még hátra volt a szezonból három meccs, már ekkor örülhettek a hetedik bajnoki címnek a zöld-fehérek.


A győri futsalosok egész évben nagyon hajtottak, meg is lett az eredménye 
Fotó: O. Jakócs Péter

A dunaújvárosiak nem könnyítették meg az ETO dolgát, hiszen egyedüliként a magyar mezőnyben ők hoztak el pontot a rájátszásban. Így az egyenlő erők csatáját hozta a félidő, bár meg kell hagyni, hogy az ETO-nak nagyobb helyzetei voltak, ami akkor még csak a kapufára volt elég. A szünet után rögtön egy ajtó-ablak helyzettel kezdtek a győriek, ám a vezetést mégis egy öngól miatt szerezték meg. Innentől az iram is fokozódott, az ETO érezhetően be akarta biztosítani a vezetést, ám nem sikerült túljárni az ellenfél kapusának eszén. Ráadásul remekül kontrázott a Dunaferr, így rövid időre megint egyenlő volt a mérkőzés állása. A hajrában végül jött Seidler, aki egy bombagóllal megint az ETO javára hozta a meccset. A végeredmény is ez maradt, így nemcsak győzelmet, hanem bajnoki címet is ünnepelhetett a csapat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.