EUR: 326,32 Ft
CHF: 294,56 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Sopron

Újra itt a Tündérfesztivál!

A már hagyományos és országosan is ismert egész napos programkavalkád június 24-én lesz a Deák téren, Európa második leghosszabb terén. 

A jubileumi fesztivál délelőtt 10 órakor kezdődik és este hétig tart. A szervezők elmondása szerint változatos játékok, különféle foglalkozások és produkciók várják a gyerekeket, akik jellemzően ezen a napon tündérnek és manónak öltöznek. A napot vásár és színes műsorok színesítik.

Fotó: Pro Kultúra Sopron

Fellép Pályi János Bábszínháza, a Rutkai Bori Banda, a soproni Drazsé Zenekar és a Mozgás Ritmus Lendület Club. A viseletversenyen a legkülönlegesebb tündéri vagy manós öltözékeket mutathatják be a résztvevők. A rendezvényre számos látogató érkezik az ország különböző pontjáról.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.