2020. július 06., hétfő
Csaba

Extra

Újra szerelmes Demcsák Zsuzsa

Újra rátalált a szerelem Demcsák Zsuzsára. A műsorvezetőnő egyelőre annyit volt hajlandó megosztani új kedveséről, hogy nem tévés, és hogy már alakul a kapcsolatuk, de még nem mutatta be a rejtélyes férfit két gyermekének, Tamarának és Benedeknek. 

Féltett titkát árulta el Demcsák Zsuzsa a vasárnap esti Esti Frizbi Hajdú Péterrel című ATV-műsor felvételén, ugyanis a közelmúltban újra rátalált a szerelem a kétgyermekes anyukára. A showman kerek perec rákérdezett, hogy jelenleg van-e férfi az életében, a műsorvezető azonban óvatosan válaszolt. 


– Alakul! Nem tévés, és egyelőre nem szeretnék többet elárulni a kilétéről, mert már ettől a kérdéstől is leizzadtam – zárta rövidre, majd Hajdú kérdésére, miszerint bemutatja-e a rejtélyes férfit a gyerekeinek, Zsuzsa a színfalak mögött ülő gyermekeire, Tamarára és Benedekre nézett, aki helyeslően bólintottak.

– Igen, de még idő kell hozzá – fűzte hozzá.  


Hajdú azonban nem hagyta annyiban és további kérdésekkel bombázta a vizes vb protokollfelelősének választott Zsuzsát, például hogy hány férfit mutatott a gyerekeinek a hatalmas médiavisszhangot keltett válása óta. 

– A válásom óta eltelt öt évben egy férfit mutattam be a gyermekeimnek, a szüleimnek viszont egyet sem. Tamara és Benedek egyszerűen tudomásul vették a hírt, mert pontosan tudják, hogy szükségem van arra, hogy valaki szeressen és hogy én is valakit szerethessek. Persze nem könnyű, mert hosszú idő óta hármasban vagyunk szimbiózisban és nagyon nehéz beengedni valakit az életünkbe – fűzte hozzá Zsuzsa. 

Válása óta Zsuzsa hordja otthon a nadrágot, hisz mindamellett, hogy ő a kenyérkereső, a háztartását sem hajlandó másra bízni. Amikor ezeket részletezte, Hajdú egyszerűen csak alfa-nőnek nevezte Zsuzsát, majd viccesen meg is jegyezte, hogy lehet, nem is egy férfira volna szüksége.

– Lehet, hogy tényleg egy jó feleségre lenne szükségem. Bejárónőm nincs, és most nem is engedhetem meg magamnak anyagilag, de korábban sem volt. Nehéz nőnek vallom magam, hiszen egy teljesen civil életet élő férfinak nem lehet egyszerű felvállalni azt, ami azzal jár, hogy Demcsák Zsuzsa a párja – mondta a műsorvezetőnő, aki úgy érzi, ennél kerekebb nem is lehetne az élete, hiszen szeptembertől az ATV munkatársa lesz, továbbá édesapja is felépült, súlyos, meg nem nevezett betegségéből. 

Rockerrel és szépfiúval is megpróbálta

Demcsákot a válása óta több férfival is hírbe hozták, ám ő sosem nyilatkozott bővebben a magánéletéről. A pletykák szerint 2014-ben a Tankcsapda frontemberével, Lukács Lászlóval járt együtt, majd 2015-ben egy jóképű playboy, Sebastian csavarta el a fejét, de mindkét kapcsolatnak hamar vége lett. Idén év elején a Story magazin információi szerint a TV2 egyik munkatársával jött össze a sztár, de a friss hírek fényében úgy tűnik, ez a kapcsolat is zátonyra futhatott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek