EUR: 326,86 Ft
CHF: 300,84 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Extra

Unokája miatt nem iszik Oszter Sándor

Izgalmas fordulatok várhatók Oszter Sándor bírósági ügyében az elkövetkező napokban, ugyanis az ítélőszék közel 130 telefonbeszélgetést mutat be a nyilvánosságnak, amelyek jelentős része Oszter Sándor magánbeszélgetéseit tartalmazza.

A színész az első felvétel után azonnal indítványozta, hogy a magánéletét érintő témák miatt – a sajtó kizárásával – zárt tárgyalást szeretne. Kérését végül a bíróság elutasította, így folytatták a felvételek megosztását azzal a kitétellel, ha van olyan felvétel, amelyben sok privát, a magánéletét érintő információ hallható, akkor annak csak a lényegi tartalmát osztják meg a jelenlévőkkel.  Ilyennek számított az a telefonbeszélgetés is, amelyet a színész a lányával, Oszter Alexandrával folytatott le közel két évvel ezelőtt. A 13 perces hívásban a mindennapjaikat érintő ügyek mellett  a színésznő kérdőre vonta édesapját, amiért ittas állapotban volt unokája, Hunor jelenlétében. Erre végül rá is kérdeztek a színésznél, aki nem tagadta az alkoholos befolyásoltságát, majd hozzáfűzte:


– Nem azért nem iszom, mert volt az a „MOM parki eset”, hanem mert az unokám azt mondta: Papa! Ha iszol, akkor furcsa vagy. Ez két évvel ezelőtt történt, és azóta nem ittam egy kortyot sem – utalt a vádlottak padján a színész arra a 2014-es esetre, amikor is az egyik fővárosi bevásárlóközpont parkolójában ittasan nekihajtott az egyik oszlopnak. 

A tárgyalás csütörtökön folytatódik, ahol a színész csak rövid időre tud megjelenni, ugyanis feleségét, Failoni Donatella asszonyt kell kórházba vinnie. Mint ismeretes, az idős asszony múlt héten szenvedett balesetet kertészkedés közben, aminek következében hat bordája eltört. Donatella asszony azóta legtöbb idejét ágyban tölti, és még sok segítségre van szüksége a teljes gyógyulásig. A tét viszont továbbra is igen nagy Oszter számára, ugyanis ha bebizonyosodik, hogy a sztár a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T-nek négymillió forintért cserébe ajánlott segítséget, mondván, a férfit rendőrségi kapcsolatai segítségével korábbi adócsalási ügyéből kimosdatja, akkor kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek