2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Egyéb Dunaújváros

Utolsó tánc júniusban

Június 16-án még egy alkalommal, egyben utoljára láthatják a Kármen című darabot a Bartók Színházban. Vári Bertalan csapata, a Varidance sajátos értelmezésben vitte színpadra Bizet operáját, amely az évad során nagy sikert aratott. 

A decemberi bemutató óta több alkalommal is láthatta a dunaújvárosi közönség a Kármen című táncszínházi előadást a Bartók színpadán. Vári Bertalan koreográfus modern környezetbe helyezte a mindenkit ujja köré csavaró cigány lány klasszikus történetét.


A néző figyelmét az elsőtől az utolsó percig leköti az energikus előadás (fotó: Őri György)

A próbákba fektetett rengeteg energia a színpadon is visszaköszön, hiszen egy dinamikus, lüktető darabot láthattak a nézők, akik a kőszínházi évad végéhez közeledve még egy alkalommal megtekinthetik az élő zenével kísért előadást: június 16- án 19 órakor utoljára tűzi műsorra az idényben a Bartók a Kárment. Aki nem látta, annak érdemes bepótolnia, aki pedig már látta, most megnézheti még egyszer.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kinyitották a Kikötőt

  Kinyitották a Kikötőt

  A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

 • Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Kilencedik alkalommal rendezte meg a városrész múltját felidéző megemlékezést a Cserhát Baráti Társaság a Lovassy Gimnázium udvarán találgató emlékjelnél.

 • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.