EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Dunaújváros

Utolsó tánc júniusban

Június 16-án még egy alkalommal, egyben utoljára láthatják a Kármen című darabot a Bartók Színházban. Vári Bertalan csapata, a Varidance sajátos értelmezésben vitte színpadra Bizet operáját, amely az évad során nagy sikert aratott. 

A decemberi bemutató óta több alkalommal is láthatta a dunaújvárosi közönség a Kármen című táncszínházi előadást a Bartók színpadán. Vári Bertalan koreográfus modern környezetbe helyezte a mindenkit ujja köré csavaró cigány lány klasszikus történetét.


A néző figyelmét az elsőtől az utolsó percig leköti az energikus előadás (fotó: Őri György)

A próbákba fektetett rengeteg energia a színpadon is visszaköszön, hiszen egy dinamikus, lüktető darabot láthattak a nézők, akik a kőszínházi évad végéhez közeledve még egy alkalommal megtekinthetik az élő zenével kísért előadást: június 16- án 19 órakor utoljára tűzi műsorra az idényben a Bartók a Kárment. Aki nem látta, annak érdemes bepótolnia, aki pedig már látta, most megnézheti még egyszer.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.