EUR: 333,33 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Extra

Válni készül Hujber Feri felesége

Élete egyik legnehezebb időszakát éli Hujber Ferenc. Egy korábbi családi perpatvaruk után továbbra is kényszerítés miatt nyomoz a rendőrség, ráadásul a színész feleségénél, Cynthiánál is betelt a pohár, és úgy tudjuk, válni készül.

Hujber Ferenc és felesége (Fotó: Máté Krisztián)

Rájár a rúd Hujber Ferire, aki korábban megdöbbentő kijelentései miatt került címlapokra, majd családi botrányaitól volt hangos a sajtó. Ezt elégelhette meg Cynthia.– Cynthia a legutóbbi veszekedés után azt mondta, hogy most már tényleg elválik Feritől – kezdte a Lokálnak a család egyik közeli barátja. – Ő is érzi, hogy senkinek sem jó ez az állapot. És hogy miért nem lépett már korábban? Feri kijelentette, hogy nem fogja aláírni a válási papírokat. Ez azonban megváltozott, mert talán ő is belátja már, hogy túl messzire ment. Úgy tudom, ha Cynthia tényleg úgy akarja, akkor Feri most már el fogja engedni. Feri pedig arra is gondolt, hogy Kanadában kezd új életet. De őszintén szólva náluk semmit sem lehet biztosra venni, mert egyszerre szeretik és pusztítják egymást – tette hozzá az ismerős. Ha a magánéleti válság nem lenne elég, a rendőrség továbbra is nyomoz kényszerítés miatt.


– A büntetőeljárás kényszerítés bűntett elkövetése miatt jelenleg is folyamatban van, a nyomozásról bővebb információt nem áll módunkban nyilvánosságra hozni – tudtuk meg tegnap a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A kényszerítés bűntettét egyébként az követi el, aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz.

Korábban Cynthia nagybátyja, a magyar keresztapaként hírhedtté vált Tasnádi Péter mesélte el a Lokálnak, hogy a színész elvette felesége telefonját.


– Rosszul érint ez az egész. Cynthiát gyakran a gyerekek előtt szidja, mint a bokrot, olyanokat mond neki, hogy „elpusztítja”. Cynthia már többször kihívta a rendőröket, legutóbb hetvenkét órás távol tartást rendelt el a bíró. És hogy az unokahúgom miért nem hagyja el? Mert fél tőle, rettegésben él. Nem kell szerintem külön magyarázni, hogy azok a nők, akiket rendszeresen bántalmaz a férjük, akár fizikailag, akár lelkileg, nagyon nehezen szakadnak el. Arról már nem is beszélve, ha gyerekek is vannak. A mostani botrány kapcsán is ordibált az unokahúgommal, hogy tönkretette őt a nyilvánosság előtt. Legutóbb elvette Cynthia telefonját, és azt állította, hogy a Dunába dobta, máskor pedig azt, hogy a kertbe hajította. A lényeg, hogy nincs meg a készülék. Cynthia állítólag lefotózta Ferit egy elég kompromittáló helyzetben – tette hozzá Tasnádi.

Hujber is egyre inkább érezheti, hogy baj van és le kell számolnia a démonaival. Az utolsó nyilvános bejegyzésében így ír erről a közösségi oldalán: „Most nagyon sok dolgom lesz… Sok oldás, sok medi (meditáció – a szerk.), és remélem sok gyógyulás… Augusztus elején megírom… Addig is a megbántottaktól bocsánatot kérek, elég sok f.szságot kellett törölnöm, moderálnom, javítanom” – írta. A színészt tegnap is kerestük, de nem kívánt nyilatkozni. Egyébként három éve is szó volt arról, hogy a pár elválik, Cynthia akkor azt mondta, elfogadja, hogy Ferinek a szabadság a legelső: „Én pedig rájöttem, hogy nekem ő olyan, mint a drog. Függővé váltam tőle. Erről kell leszoknom. Le szeretnék válni róla. Ennyi.”

Kapcsolódó Cikkek