2017. november 16., csütörtök
Ödön

Belföld

Változik a HÉV menetrendje

Változik a HÉV menetrendje a ráckevei, a gödöllői és a csömöri vonalon a nyári szünet kezdetén – közölte a MÁV-HÉV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a ráckevei HÉV menetrendje péntektől, a gödöllői és a csömöri járatoké pedig hétfőtől módosul. A csúcsidőszakokat megelőző, illetve követő 1-2 órában az úgynevezett peremidőszakok menetrendjét egységesítették, egyes esetekben sűrítették a vonatközlekedést.

A ráckevei vonalon éjszakai szolgáltatást indítanak, péntek és szombat éjszakánként egy új vonatpár közlekedik, amely Közvágóhíd állomáson csatlakozik a BKK éjszakai járataihoz – közölték.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb zsidózás a Jobbiknál

  Újabb zsidózás a Jobbiknál

  Újabb gyalázatos antiszemita mondatok kerültek napvilágra, melyeket Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő mondott hat évvel ezelőtt a Szent Korona Rádióban. “Hát ezekkel a sajátos étkezési és öltözködési szokásokkal rendelkező, nem biztos, hogy keresztény vallású szavazókkal tudta ő(Szanyi Tibor) megnyerni a választásokat.

 • Otthonunk lelke a szigetelés

  Otthonunk lelke a szigetelés

  A szigetelésen, illetve a korszerű fűtési rendszeren nem érdemes spórolni. Ha otthonunkat kellő mértékben energiahatékonnyá tesszük, a közelgő téli időszak sem fog jelentősebb összegeket kiszippantani a pénztárcánkból.

 • Szijjártó Péter: Az Ames bővíti szentgotthárdi gyártókapacitását

  Szijjártó Péter: Az Ames bővíti szentgotthárdi gyártókapacitását

  Az autóipari alkatrészeket gyártó Ames Hungaria Kft. 3,5 milliárd forintos beruházással bővíti szentgotthárdi gyártó üzemének kapacitását, ezzel 75 új munkahelyet hoz létre, a fejlesztéshez a magyar kormány 349 millió forint vissza nem térítendő támogatást ad – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.