EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb XVI.kerület

Vár a napközis tábor!

Egész nyáron várják a gyerekeket (A kép illusztráció)

A kerületi önkormányzat június 19. és augusztus 31. között ismét megszervezi a János utcában azt a napközis tábort, ahova a kerületi általános iskolákba járó vagy kerületi lakos általános iskoláskorú gyermekek jelentkezését várják.

A táborban tematikus témák váltják egymást kéthetes turnusokban. Lesz tudtad-e?, Mozogjunk együtt!,, Te tudsz táncolni?, Csupa erő, csupa izom éjjel-nappal, Legyél te is filmsztár!, Tiszán innen, Dunán túl és Most mutasd meg! A nyári táborról a 06/20-418-7984-es telefonszámon lehet érdeklődni.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.