2017. november 24., péntek
Emma

Egyéb Kecskemét

Varázslatos Színjátszó Maraton

Tizennégy  előadásban 200 diák lépett a színpadra a négynapos Színjátszó Maratonon.

A  rendezvényen bemutatkozott a Katona József Gimnázium, a Kada Elek Szakközépiskola, az Eleven Közösségi tér, a Hírös Agóra, a Ciróka Bábszínház, valamint a Szent Imre Általános Iskola színjátszó csoportja. A helyiek mellett színre lépett egy veszprémi és egy fővárosi társulat is, amelyeknek a tagjai korábban mindannyian Kecskeméten tanultak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Komoly veszélye van annak, hogy túl sokat ülünk, keveset mozgunk, ráadásul táplálkozásunk is gyakran egysíkú. Ezt az életmódot azonban egyre kevésbé bírja a testünk, állatja a szakértő, aki szerint ez is lehet az oka, hogy egyre több a mozgásszervi megbetegedés, a szív- és keringési rendellenesség, az anyagcserezavar.

 • Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  A légszennyezés, különösen a levegőben lévő szállópor rosszabb minőségű férfi ivarsejteket eredményez az Occupational and Environmental Medicine tudományos folyóirat szerdán megjelent számában közzétett tanulmány szerint.

 • Sportkomplexumot avattak

  Sportkomplexumot avattak

  Műfüves labdarúgópályán, műanyag burkolattal ellátott kosárlabdapályán, rekortán futócsíkon és egy szabadtéri kondiparkban is sportolhatnak mostantól a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium diákjai.