2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Kecskemét

Varázslatos Színjátszó Maraton

Tizennégy  előadásban 200 diák lépett a színpadra a négynapos Színjátszó Maratonon.

A  rendezvényen bemutatkozott a Katona József Gimnázium, a Kada Elek Szakközépiskola, az Eleven Közösségi tér, a Hírös Agóra, a Ciróka Bábszínház, valamint a Szent Imre Általános Iskola színjátszó csoportja. A helyiek mellett színre lépett egy veszprémi és egy fővárosi társulat is, amelyeknek a tagjai korábban mindannyian Kecskeméten tanultak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.