EUR: 325,31 Ft
CHF: 295,48 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Érd

Várja a gyerekeket az Egyszülős Központ

Június 19-től kezdődnek a nyári napközis táborok. Több mint 150 gyermek részére kínál kedvezményes táborozási lehetőséget az Egyszülős Központ. A www.egyszulo.hu tájékoztatása szerint Érden június 19-től kezdődnek a hetente változó tematikájú napközis táborok.

Az Egyszülős Központ a napközis, illetve a tematikus táborokban összesen több mint 150 gyermeknek kínál táborozási lehetőséget idén nyáron. Három helyen: Budapesten, Újbudán, Érden és Győrben várnak napközis táborba június 19-től 9 héten át, helyszínenként és hetenként 5-5  9 és 12 év közötti gyereket, összesen 135 főt. A kedvezményes ár 3000 forint hetenként és fejenként. Hétfőtől péntekig reggel 7.30-tól 16.30-ig tartanak a programok, napi négyszeri étkezés mellett. Érdekesnek ígérkező, hetenként változó témaköröket kínálnak a szervezők. A június 19-én kezdődő héten színházi, 26-tól nyelvi, július 3-tól mese-, 10-étől fotós-, 17-től természetbúvár, 24-től pedig Disney mesetábor lesz. Július 31-től sport-, augusztus 7-től zene-, augusztus 14-től cirkuszi tábort szerveznek.


Fotó: www.egyszulo.hu

Az Egyszülős Központ kínálatában szerepelnek olyan tematikus táborok is, amelyeket a központ partnerei  töredékáron kínálnak az egyszülős családoknak. Az Egyszülős Központ eddigi partnerei ebben az Aquincumi Múzeum, a British Council Nyelviskola, a DUE Médiahálózat, a Liget Lovarda Őrbottyán, a Magyar Cserkész Szövetség Felfedezőtábora – Nagykovácsi, a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) és a Bilimbo Háza Naphegy. A partnerek köre és a tábori kínálat várhatóan még bővülni fog.

A www.egyszulo.hu oldalon folyamatosan teszik közzé a részleteket, a kedvezményes táborozási lehetőségeket, a különféle programokat és minden további tudnivalót. A táborokra ugyancsak ezen az oldalon lehet jelentkezni. Választani kell helyszínt és időpontot, elküldeni a jelentkezési lapot, amire érkezik egy válasz a további teendők leírásával. A 3000 forintot átutalással kell befizetni, és a jelentkezés akkor válik elfogadottá, ha a jelentkezők az átutalást követően a családi pótlékkal igazolják, hogy a gyerek egyszülős családban él. A jelentkezés folyamatos, ám mivel egy-egy helyszínen hetente csak 5 gyereket tudnak fogadni, a helyeket a jelentkezések sorrendjében töltik fel.


Kapcsolódó Cikkek