EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb Szekszárd

Vasvilla, golfütő, feszítővas – durva verés volt

Hárman támadtak rá egy szekszárdi utcában egy férfira; a Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást indított garázdaság és súlyos testi sértés gyanúja miatt.

Egy 16 éves fiú és egy 40 éves férfi 13 éves társukkal együtt június 4-én délután egy szekszárdi utcában járművükkel megelőztek, majd megállásra kényszerítettek egy személygépkocsit. Miután az autók megálltak, a férfi és a két fiú kiszálltak, majd a másik jármű sofőrjét különböző eszközökkel – golfütővel, vasvillával, feszítővassal – bántalmazták. Feltehető, hogy volt valamilyen előzménye a durva fellépésnek, de ez egyelőre nem derült ki. A bántalmazott az eset következtében súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a 40 éves férfit és a 16 éves fiút kihallgatták, őrizetbe vették, majd indítványozták előzetes letartóztatásukat. A 13 éves fiút tanúként hallgatták ki.

Vasvilla, golfütő nyele és feszítővas – komoly szándékaik voltak a verekedőknek
Fotó: police.hu

Vasvilla, golfütő nyele és feszítővas – komoly szándékaik voltak a verekedőknek
Fotó: police.hu

Vasvilla, golfütő nyele és feszítővas – komoly szándékaik voltak a verekedőknek
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.