EUR: 325,62 Ft
CHF: 294,14 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Veszprém

Veszprémbe érkezett az olimpiai láng

Május végén Veszprémbe érkezett a 2017-es nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja.

Az idei EYOF-ot Győr rendezheti meg, július 23–29. között, összesen tíz sportágban (atlétika, cselgáncs, kajak-kenu, kerékpározás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, tenisz, torna, úszás) mérhetik össze tudásukat a mintegy félszáz országból érkező fiatalok.

(fotó: Domján Attila)

A magyar ifjúsági sportolók eddig az Európai Ifjúsági Olimpiai Játékokon 136 érmet szereztek, és ezzel minden idők összesített éremtáblázatán a 7. helyet foglalják el.

Fiatal sportolók kísérik a lángot (fotó: Domján Attila)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.