EUR: 325,41 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Dunaújváros

Vezéráldozat a futsalosoknál

Augusztustól más munkakörben dolgozik tovább, így elhagyja a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalcsapatát Fehér Zsolt vezetőedző. Irányítása alatt két ezüstérmet szerzett az első osztály küzdelmeiben a Dunaferr. 

Bár szerződése még nincs, az már eldőlt, hogy a futsal-utánpótlásválogatott irányításával bízza meg a Magyar Labdarúgó Szövetség Fehér Zsoltot. A Dunaferr DUE Renalpin FC vezetőedzője így augusztustól már nem áll a dunaújvárosi kispad mellett.


A szakember irányításával a csapat két ezüstéremig jutott az NB I-es bajnokság küzdelmeiben, ráadásul úgy, hogy kizárólag magyar játékosokból álló kerettel indult a sorozatban, míg például a Győr számos spanyol vendégjátékost küldött a pályára egy-egy mérkőzésen. Fehér Zsolt jövőbeni munkája teljes embert kívánó feladat, ezért nem vállalhatja, hogy egy klubcsapat edzőjeként is tevékenykedjen. A Dunaferrnél a helyét a csapat egyik játékosa, Schrancz Balázs veszi át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.