2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Visszaszerezné nejét Lajsz András

Embert próbáló időszakot él át Lajsz András, nem elég, hogy az egészségével problémái vannak, a magánélete is romokban hever. Felesége, Zsuzsa ugyanis tavaly nyáron kitette őt a közös házukból egy fiatal pincérlány miatt, akivel állítólag a mixer csalta őt.

– Ez az egész történet félreértések halmaza volt, rossz dolgok történtek és ez a botrány a feleségemnek és nekem is óriási trauma volt. Nagyon meg lettem hurcolva! Szerencsére a közös fiunk jól viseli a helyzetet – mert vigyáztunk, hogy ne ő igya meg a levét annak, hogy a szülei közt probléma van –, így mindkettőnkkel jó a viszonya. Szerinte ez a mi kettőnk ügye, ő nem akar beleszólni, szeret mindkettőnket – mesélte őszintén a Lokálnak Lajsz, akinek a történtek ellenére eszébe sem jut a válás.


– Nem válunk, egyáltalán nincsenek ilyen gondolataim. Se új életet, se új nőt nem akarok. Dehogyis! Huszonöt évet nem lehet csak úgy elengedni. Az nagyon sok idő, képtelenség lenne! – jelentette ki határozottan a mixer, aki egy éve egyedül él.

– Nem élünk együtt, de szoktunk beszélni a feleségemmel. Nem tudom, mit hoz a jövő, de az ember mindig remél. Egy biztos, ezt az időszakot most arra fordítom, ami az elmúlt negyven évben elmaradt: igyekszem egy kicsit önmagammal foglalkozni. Visszavettem a tempóból, és jobban vigyázok magamra a műtét óta – mondta Lajsz, aki négy infarktuson esett át és a szíve jobb fele teljesen elhalt.


– Úgynevezett értágítót építettek be a szívembe, egy ilyen hálószerű valamit, ami a gyógyszert közvetlen a szívembe csöpögteti. A beavatkozás sikeres volt, sokkal jobban érzem magam, persze kontrollra még járok. Nem iszom, nem dohányzom, talán a hajtás játszott közre az infarktusokban, ezért most már jóval többet pihenek – mondta el a mixerkirály, aki már az éttermébe is csak házigazdaként jár.

 

Lajsz András

Kapcsolódó Cikkek