EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb XIX.kerület

Visszatért a király

Pisont István a legnagyobb király! Ezt énekelték Kispesten a kilencvenes évek elején a korábbi válogatott középpályást éltetve.

Az azóta edzővé vált szakember az elmúlt években a hazai utánpótlás különböző csapatainál és a válogatott mellett is tevékenykedett, hétfő óta pedig már a Honvéd NB III-as, főleg fiatalokra épülő csapatának edzéseit vezeti. A harmadosztályú gárda tagja az edző fia, Pisont Patrik is.

Honvéd – 1908 SZAC
Pisont István
( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.