EUR: 326,32 Ft
CHF: 294,56 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Miskolc

Zeneszótól hangos a város

Június 16. és 25. között Kodály-művek, kórustalálkozó, ősbemutatók és színes kísérőprogramok várják az érdeklődőket a Bartók Plusz 2017 Operafesztiválra.

Ittzés Tamás–Lanczkor Gábor A Lutherek című ragtime operáját a debreceni Csokonai Nemzeti Színház és a Bartók Plusz Operafesztivál koprodukciójában mutatták be a napokban Miskolcon. Biri Gergely Martin Luther King, Nagy Kíra Coretta Scott King szerepében látható a darabban.

Miskolc, 2017. június 19.
Biri Gergely (b) Martin Luther King és Nagy Kíra (j) Coretta Scott King szerepében Ittzés Tamás–Lanczkor Gábor A Lutherek című ragtime-opera ősbemutatóján, amelyet a debreceni Csokonai Nemzeti Színház és a Bartók Plusz Operafesztivál koprodukciójában mutattak be a Bartók Plusz Operafesztiválon Miskolcon 2017. június 18-án.
MTI Fotó: Vajda János

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.