EUR: 325,73 Ft
CHF: 295,86 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Extra

24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

Ismét gyönyörű lányok érkeztek Balatonfüredre, hogy a Miss Balaton 2017 második castingján bebizonyítsák, ott a helyük az augusztusi döntőn. Ez alkalomra az első fordulóról továbbjutott 24 versenyző volt hivatalos, akik több körben is a zsűri elé álltak. Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina és Seres Attila most sem csak a külső adottságokat pontozta, ezúttal a lányok királynői rátermettségét is próbára tették.

A júniusi castingról továbbjutott 24 versenyzőt várta hétfőn a Miss Balaton 2017 csapata Balatonfüreden. A gyönyörű lányokat a második fordulón is a verseny trénerei segítették a felkészülésben. Magony Szilvi, Marton Adrienn, Polgár Kriszti és Dobó Ági hasznos tanácsokkal látta el a lányokat, akiknek most már nem csak fürdőruhában kellett megállni helyüket.


– Az első castingon elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy ki, milyen jól mutat a fürdőruhájában és milyen benyomást tesz ránk. A második castingon már sokkal inkább próbára tesszük a lányokat, hogy lássuk, ki az, aki valóban meg tudja állni a helyét egyrészt az augusztusi döntőn, de akár később, mint Miss Balaton szépségkirálynő is – árulta el Iszak Eszti, a zsűri egyik tagja.

A második megmérettetésen a lányoknak több körben is bizonyítaniuk kellett királynői rátermettségüket a szakmai zsűri előtt. A versenyzők magyar és angol nyelvű interjún is részt vettek, valamint egy-egy, a kifutón használt koreográfiát is betanultak, amivel még inkább belekóstolhattak a szépségverseny hangulatába.


-A mai napon a lányokra nem csak profi sminkben és frizurában voltunk kíváncsiak, de smink nélkül is szerettük volna látni őket. Bár azt hittük, hogy ez a legtöbb versenyzőt majd kimozdítja a komfortzónájából, jó volt látni, hogy magabiztosak maradtak, és így is jól érezték magukat a bőrükben. Én minden évben elsősorban a lányok természetességét figyelem, azt, hogy mennyire bájosak és kedvesek, mert szerintem ez az, ami igazán széppé tud tenni valakit – mondta el Epres Panni, a zsűri elnöke.

A második castingról 12 lány jut tovább, akik az augusztusi finálén mutathatják meg magukat a nagyközönségnek. A döntősök névsorát a Miss Balaton Facebook oldalán és a www.missbalaton.hu oldalon hirdetik ki július 31-ig. A kiválasztott versenyzőkre egy ötnapos felkészítő tábor vár, mielőtt a döntőn színpadra lépnek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Markos György befejezte

  Vége! Markos György befejezte

  Szomorú bejelentést tett a 73 éves humorista. A születésnapját nemrégen ünneplő híresség úgy gondolja,okosabb döntés, ha visszavonul és nem lép többet színpadra.

 • Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  A 38 éves D. Dánielt, ismert teniszedzőt, sokáig mesterséges kómában tartották a horvát orvosok, ám a Ripost megtudta: a háromtagú család állapota rohamosan javul, úgy tűnik, teljesen fel fognak épülni.

 • Húzd meg jobban!

  Húzd meg jobban!

  Cserkészek kötelet húztak a hétvégén a lezárt Szabadság hídon.

 • Budapest Európa sportfővárosa

  Budapest Európa sportfővárosa

  2019-ben Budapest nyerte el az Európa Sportfővárosa címet, aminek köszönhetően minden eddiginél több eseményt rendeznek meg nálunk a profi sportolók és mozogni kedvelő lakosság számára egyaránt.