EUR: 308,13 Ft
CHF: 265,89 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Sport

800 ezer feletti nézettség az M4 Sporton

A sikeres világbajnokságnak és a színvonalas rendezésnek köszönhetően egyre többen kapcsolódnak be a vizes világbajnokság magyar érdekeltségű versenyszámainak élő közvetítésébe. A víz továbbra is összeköti az embereket az M4 Sport képernyője előtt.

A csütörtök esti férfi vízilabda mérkőzés elődöntőjét 843 ezren nézték a nemzeti sportcsatornán. A 7:5-ös magyar diadallal záruló, Görögországgal vívott meccs közönségaránya 21,3% volt.

De ugyanilyen magas nézettséget hoztak a csatornának az esti úszóversenyek is. A női 4X200 méter gyors váltó döntőjét negyed nyolc után 633 ezren nézték, amely 19,2%-os közönségaránynak felelt meg, a férfi 200 méter hátúszás este hét óra után kezdődő elődöntőjét 596 ezren követték nyomon a képernyők előtt, ez 18,8%-os közönségarányt jelentett a csatornának. A női 200 méter pillangó döntőjét pedig este fél hét után 590 ezren látták, ami 20%-os közönségaránynak felelt meg. A női 200 méter mell 18.50-kor kezdődő elődöntőjét 579 ezren látták 18,6%-os közönségarány mellett.

Az M4 Sport a vasárnapi zárónapig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be, továbbá a nap végén terjedelmes összefoglalókban mutatjuk meg nézőiknek a teljes nap összefoglalóit. Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu portál látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.

A közmédia a világbajnokság zárónapjáig a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a televízió képernyőin is megmutatja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Emlékezzünk a nagyokra!

  Emlékezzünk a nagyokra!

  Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

 • Ilyen volt a Storck-éra

  Ilyen volt a Storck-éra

  Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

 • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!