2018. január 16., kedd
Gusztáv

Sport

800 ezer feletti nézettség az M4 Sporton

A sikeres világbajnokságnak és a színvonalas rendezésnek köszönhetően egyre többen kapcsolódnak be a vizes világbajnokság magyar érdekeltségű versenyszámainak élő közvetítésébe. A víz továbbra is összeköti az embereket az M4 Sport képernyője előtt.

A csütörtök esti férfi vízilabda mérkőzés elődöntőjét 843 ezren nézték a nemzeti sportcsatornán. A 7:5-ös magyar diadallal záruló, Görögországgal vívott meccs közönségaránya 21,3% volt.


De ugyanilyen magas nézettséget hoztak a csatornának az esti úszóversenyek is. A női 4X200 méter gyors váltó döntőjét negyed nyolc után 633 ezren nézték, amely 19,2%-os közönségaránynak felelt meg, a férfi 200 méter hátúszás este hét óra után kezdődő elődöntőjét 596 ezren követték nyomon a képernyők előtt, ez 18,8%-os közönségarányt jelentett a csatornának. A női 200 méter pillangó döntőjét pedig este fél hét után 590 ezren látták, ami 20%-os közönségaránynak felelt meg. A női 200 méter mell 18.50-kor kezdődő elődöntőjét 579 ezren látták 18,6%-os közönségarány mellett.

Az M4 Sport a vasárnapi zárónapig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be, továbbá a nap végén terjedelmes összefoglalókban mutatjuk meg nézőiknek a teljes nap összefoglalóit. Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu portál látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.

A közmédia a világbajnokság zárónapjáig a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a televízió képernyőin is megmutatja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Babos extázisban játszott Melbourne-ben

  Babos extázisban játszott Melbourne-ben

  Pazarul kezdte az Australian Opent Babos Tímea. A magyar klasszis szinte extázisban teniszezve 7:6, 6:2-re verte a tavaly két Grand Slam-tornán is elődöntőig jutó, tizedik helyen kiemelt Coco Vandeweghét.

 • Klopp: Mi a f.sz volt ez?

  Klopp: Mi a f.sz volt ez?

  Jürgen Kloppot annyira feldobta az eddig veretlen Manchester City elleni 4-3-as siker, hogy az amerikai NBC csatorna élő adásában nem igazán szalonképes kifejezés csúszott ki a száján.

 • Miklós Editet műteni kell, nem lesz ott az olimpián

  Miklós Editet műteni kell, nem lesz ott az olimpián

  Miklós Edit nem indul a phjongcshangi téli olimpián, miután az alpesi sízők világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, a szombati szuperóriás-műlesiklás során bukott és jobb térdében elszakadt a keresztszalag.