EUR: 325,50 Ft
CHF: 294,05 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Külföld

97 évesen érettségizett a veterán katona

Charles Leuzzi, a 97 éves philadelphiai veterán sikeres érettségi vizsgát tett, bizonyítványát a napokban kapta meg középiskolájától. Az idős férfi fiatal korában a második világháborúban harcolt, ezért hagyta ki az iskolát.

Hősiességéért egyébként Bíbor Szívet és négy bronz csillagot kapott, szóval az amerikai hadsereg méltán lehet büszke rá. Charles elmondta, hogy nem akar megállni az érettséginél, egyre többet gondolkozik azon, hogy egyetemre megy.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tele volt drogokkal a magyarokat letaroló BMW-s szervezete

    Tele volt drogokkal a magyarokat letaroló BMW-s szervezete

    Többféle kábítószert is fogyasztott a baleset előtt az a sofőr, aki múlt csütörtökön lassítás nélkül belehajtott egy magyar rendszámú autóba Horvátországban, az A4-es autópálya Sveta Helena-i fizetőkapujánál, és súlyos sérüléseket okozott a magyar származású családnak – közölte a Jutarnji List című zágrábi napilap az internetes oldalán kedden.

  • Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentéséért

    Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentéséért

    Az Európai Unióban többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében, küzdeni kell a szervezett bűnözői csoportok által működtetett embercsempészet ellen, védeni kell a menedékjogot, és támogatni kell a menekülteket például humanitárius folyosók kiépítésével – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnöki posztjának várományosa, jelenlegi német védelmi miniszter Strasbourgban kedden.