EUR: 325,36 Ft
CHF: 295,19 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb XVIII.kerület

A csülök kapja a főszerepet

Új elnevezést kap a Szeptemberi Kóstoló néven ismertté vált XVIII. kerületi őszi gasztronómiai fesztivál. Az esemény otthonára utaló Bókay-kerti Napok rendezvénysorozat a tervek szerint a jövőben több kerületi programot foglal magában. Az idén szeptember 8–9-én zajló esemény alcíme Csülökfesztivál lesz.

A városrész vezetésének tájékoztatásából kiderül, a névváltoztatással a szervezőknek az a céljuk, hogy tovább erősítsék Pestszentlőrinc különleges közparkja, a Bókay-kert hírnevét. A Szeptemberi Kóstolók fő attrakciója mindig is a főzőverseny volt. Ez a Bókay-kerti Napok Csülökfesztiválján sem lesz másképp, mindössze annyi változik, hogy a megszokott, ízletesnél ízletesebb bogrács- és grillételek mellett ezúttal a csülöké lesz a főszerep. A zsűri elnökének szerepét ezúttal is Kovács Lázár sztárséf tölti be.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.