2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Sopron

A Fertő-part fesztiválja

Idén is soproniak tömegeit vonzza a Tízforrás Fesztivál, amely nem meglepő, hiszen a szervezők igazán változatos programkínálattal várják a közönséget.

A Fertő tó és a Fertő-Hanság Nemzeti Park csodálatos, a Világörökség részét képező településeinek és tájegységeinek ünnepe Hegykő főszervezésében valósul meg. Tíz napon át a koncerteké, előadásoké, képzőművészeti kiállításoké, szabadtéri filmvetítéseké, kézműves-foglalkozásoké és ökotúráké a főszerep a Fertő-táj legnépszerűbb rendezvényén. A vasárnapig tartó fesztiválon fellép többek között Pátkai Rozina és nagyszabású Charlie-koncert is lesz.

Fotó: Tízforrás Fesztivál

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.