EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Sopron

A Fertő-part fesztiválja

Idén is soproniak tömegeit vonzza a Tízforrás Fesztivál, amely nem meglepő, hiszen a szervezők igazán változatos programkínálattal várják a közönséget.

A Fertő tó és a Fertő-Hanság Nemzeti Park csodálatos, a Világörökség részét képező településeinek és tájegységeinek ünnepe Hegykő főszervezésében valósul meg. Tíz napon át a koncerteké, előadásoké, képzőművészeti kiállításoké, szabadtéri filmvetítéseké, kézműves-foglalkozásoké és ökotúráké a főszerep a Fertő-táj legnépszerűbb rendezvényén. A vasárnapig tartó fesztiválon fellép többek között Pátkai Rozina és nagyszabású Charlie-koncert is lesz.

Fotó: Tízforrás Fesztivál

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.