2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Sopron

A Fertő-part fesztiválja

Idén is soproniak tömegeit vonzza a Tízforrás Fesztivál, amely nem meglepő, hiszen a szervezők igazán változatos programkínálattal várják a közönséget.

A Fertő tó és a Fertő-Hanság Nemzeti Park csodálatos, a Világörökség részét képező településeinek és tájegységeinek ünnepe Hegykő főszervezésében valósul meg. Tíz napon át a koncerteké, előadásoké, képzőművészeti kiállításoké, szabadtéri filmvetítéseké, kézműves-foglalkozásoké és ökotúráké a főszerep a Fertő-táj legnépszerűbb rendezvényén. A vasárnapig tartó fesztiválon fellép többek között Pátkai Rozina és nagyszabású Charlie-koncert is lesz.

Fotó: Tízforrás Fesztivál

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.