EUR: 335,17 Ft
CHF: 312,32 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb Hódmezővásárhely

A gyerekekről szólt a nap Kishomokon

Immár 12. alkalommal rendezték meg Öreg-Kishomokon a Nyári-Vakációt július közepén. Ilyenkor 15–19 óra között gyermekekkel telik meg a Polgár és Dalos utca sarkánál található focipálya.

Most (is) minden a gyerekekről szólt Kishomokon.

Saja Mária, az Öreg-Kishomoki Kerttulajdonosok Egyesületének elnöke elmondta, hogy a rendezvény gyermeknapnak indult, de ilyenkor a városban is rengeteg program van, ezért úgy döntöttek, hogy nyáron, a vakáció idején is kijár a kicsiknek egy olyan nap, amely csak róluk szól.


Saja Mária, az Öreg-Kishomoki Kerttulajdonosok Egyesületének elnöke

– Látom, hogy mennyi olyan gyerek van, aki nem tud bejutni a városi programokra, tehát örülnek ezeknek a lehetőségeknek. Ez a nap nagyon fontos számunkra, az elmúlt 12 évben sosem maradhatott ki – tette hozzá Mária.

A gyermekek számára a szervezők több szabadtéri programmal is készültek. Lehetett ugrálóvárazni, trambulinozni, volt aszfaltrajzolás, arcfestés, lovas kocsi, tűzoltóautó, gólyalábazás, valamint egy bohóc lufikat hajtogatott a kicsiknek.

Szántó Péter Imre

– Az elmúlt 12 évben egyszer sem hagytam ki ezt a gyereknapot, és mindig itt vagyok, segítek, sürgök-forgok – mesélte Szántó Péter Imre. A fiú azt is elmondta, hogy sok barátja jött el a rendezvényre, de minden évben sok új emberrel is megismerkedik az öreg-kishomoki gyermeknapon.

Természetesen a focipálya sem maradt üresen, minden gól után ujjongástól volt hangos a Polgár és a Dalos utca sarka.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.