2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Hódmezővásárhely

A gyerekekről szólt a nap Kishomokon

Immár 12. alkalommal rendezték meg Öreg-Kishomokon a Nyári-Vakációt július közepén. Ilyenkor 15–19 óra között gyermekekkel telik meg a Polgár és Dalos utca sarkánál található focipálya.

Most (is) minden a gyerekekről szólt Kishomokon.

Saja Mária, az Öreg-Kishomoki Kerttulajdonosok Egyesületének elnöke elmondta, hogy a rendezvény gyermeknapnak indult, de ilyenkor a városban is rengeteg program van, ezért úgy döntöttek, hogy nyáron, a vakáció idején is kijár a kicsiknek egy olyan nap, amely csak róluk szól.


Saja Mária, az Öreg-Kishomoki Kerttulajdonosok Egyesületének elnöke

– Látom, hogy mennyi olyan gyerek van, aki nem tud bejutni a városi programokra, tehát örülnek ezeknek a lehetőségeknek. Ez a nap nagyon fontos számunkra, az elmúlt 12 évben sosem maradhatott ki – tette hozzá Mária.

A gyermekek számára a szervezők több szabadtéri programmal is készültek. Lehetett ugrálóvárazni, trambulinozni, volt aszfaltrajzolás, arcfestés, lovas kocsi, tűzoltóautó, gólyalábazás, valamint egy bohóc lufikat hajtogatott a kicsiknek.

Szántó Péter Imre

– Az elmúlt 12 évben egyszer sem hagytam ki ezt a gyereknapot, és mindig itt vagyok, segítek, sürgök-forgok – mesélte Szántó Péter Imre. A fiú azt is elmondta, hogy sok barátja jött el a rendezvényre, de minden évben sok új emberrel is megismerkedik az öreg-kishomoki gyermeknapon.

Természetesen a focipálya sem maradt üresen, minden gól után ujjongástól volt hangos a Polgár és a Dalos utca sarka.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.