2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

A Jobbik döntse el, kinek mit hazudik!

A Fidesz felszólította a Jobbikot, hogy döntse el, kinek hazudik: az ügyészségnek vagy a közvéleménynek.

A nagyobbik kormánypárt keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében az áll: a Jobbik azt állítja, hogy Kovács Béla Brüsszelben van, az ügyészségnek pedig Kovács Béla ügyvédje hivatalos iratban azt állította, hogy Abháziában van gyógykezelésen, ezért nem jelent meg a kihallgatásán.


A Fidesz szerint a Jobbik félrevezeti a hatóságokat, félrevezeti a közvéleményt és fedezi a súlyos korrupciós bűncselekményeket.

Kovács Béla álljon ki végre a nyilvánosság elé! – szorgalmazza a Fidesz.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

 • Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett csütörtöki látogatása alkalmából újságíróknak a helyszínen.

 • A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjának engedélyezéséről és a sertéspestis elleni sikeres magyar intézkedésekről tárgyaltak Budapesten a thaiföldi agrártárca, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a képviselői – közölte a KKM csütörtökön az MTI-vel.