EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Szombathely

A zöld-fehérekhez jöttek, zöld-fehérben kezdtek

Még csak a nyár közepénél tartunk, de már elkezdődött az első osztályú labdarúgó-bajnokság, a tavalyi szezont 6. helyen záró Haladásnál lassan befejeződik a nyári játékosmozgás.

A nyáron Miroslav Grumic (szerb–magyar, Kozármisleny), Németh Milán (Soproni VSE), Pinte Patrik (szlovákiai, Slovan Bratislava), Simon Ádám (Videoton, legutóbb kölcsönben Gyirmót FC Győr), Tóth Benjamin (SV Austria, Salzburg) és Tóth Dávid (Soproni VSE) érkezett a zöld-fehérekhez. Távozott viszont Gajdos Zsolt, Hidvégi Sándor, Iszlai Bence, Katona Máté, Molnár Márk, Nagy Patrik, Sjoerd Overgoor és Szasa Popin. A Haladás kölcsönbe adta a Soproni VSE-nek Angyal Zsoltot, Fehér Zoltánt, Garda Gézát, Gyürki Gergőt, Soós Bencét, Szellák Somát és Tóth Martint.


Csapatfotózás az őszi szezonnyitó előtt Fotó:CSG

Mészöly Géza vezetőedző lapunknak elmondta, hogy a keretmozgással elégedett, bár a csapat egyik legértékesebb játékosát, Iszlai Bencét nagyon nehéz lesz pótolni, illetve egy gólérzékeny támadó még nagyon kellene. A vezetőedző bízik a sikeres rajtban és abban, hogy ismét felvehetik a versenyt az 1–6. hely valamelyikéért.

Mészöly Géza vezetőedző Fotó:CSG

Közben a 25 mezőnyjátékossal, a 4 kapussal, valamint a szakmai stáb tagjaival megtartották a csapatfotózást, július 15-én pedig már meg is kezdődött az OTP Bank Liga 2017/2018-as idénye. A bajnokság 1. fordulójában lapzártánk után ért véget a bajnok Honvéd elleni meccs, ezen a hétvégén pedig már a Debrecen csapatát fogadják Sopronban Mészöly Géza fiai.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.