2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Szombathely

A zöld-fehérekhez jöttek, zöld-fehérben kezdtek

Még csak a nyár közepénél tartunk, de már elkezdődött az első osztályú labdarúgó-bajnokság, a tavalyi szezont 6. helyen záró Haladásnál lassan befejeződik a nyári játékosmozgás.

A nyáron Miroslav Grumic (szerb–magyar, Kozármisleny), Németh Milán (Soproni VSE), Pinte Patrik (szlovákiai, Slovan Bratislava), Simon Ádám (Videoton, legutóbb kölcsönben Gyirmót FC Győr), Tóth Benjamin (SV Austria, Salzburg) és Tóth Dávid (Soproni VSE) érkezett a zöld-fehérekhez. Távozott viszont Gajdos Zsolt, Hidvégi Sándor, Iszlai Bence, Katona Máté, Molnár Márk, Nagy Patrik, Sjoerd Overgoor és Szasa Popin. A Haladás kölcsönbe adta a Soproni VSE-nek Angyal Zsoltot, Fehér Zoltánt, Garda Gézát, Gyürki Gergőt, Soós Bencét, Szellák Somát és Tóth Martint.


Csapatfotózás az őszi szezonnyitó előtt Fotó:CSG

Mészöly Géza vezetőedző lapunknak elmondta, hogy a keretmozgással elégedett, bár a csapat egyik legértékesebb játékosát, Iszlai Bencét nagyon nehéz lesz pótolni, illetve egy gólérzékeny támadó még nagyon kellene. A vezetőedző bízik a sikeres rajtban és abban, hogy ismét felvehetik a versenyt az 1–6. hely valamelyikéért.

Mészöly Géza vezetőedző Fotó:CSG

Közben a 25 mezőnyjátékossal, a 4 kapussal, valamint a szakmai stáb tagjaival megtartották a csapatfotózást, július 15-én pedig már meg is kezdődött az OTP Bank Liga 2017/2018-as idénye. A bajnokság 1. fordulójában lapzártánk után ért véget a bajnok Honvéd elleni meccs, ezen a hétvégén pedig már a Debrecen csapatát fogadják Sopronban Mészöly Géza fiai.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.