EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Szekszárd

Alparancsnoki képzés

Egész napos vezetői képzésen vettek részt Szekszárdon Tolna megye alparancsnokai, vagyis a tűzoltóparancsnok-helyettesek és a szolgálatparancsnokok. A képzésre az Atomerőmű Tűzoltóság is kapott meghívót, mellyel éltek is.

A képzés célja az alparancsnoki állomány vezetői képességeinek, készségeinek fejlesztése, a felső vezetői elvárások ismertetése, a beosztott állománnyal való kapcsolattartás hatékonyságának növelése, az így megszerzett elméleti és gyakorlati tudás beépítése a mindennapok parancsnoki munkájába.


A képzést dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredes, igazgató nyitotta meg, aki a szolgálatparancsnok és rajparancsnok vezetői feladatairól beszélt az állománynak. A nap folyamán szóba került többek között a konfliktuskezelés, a beosztottak motiválása, valamint a különböző vezetési elméleteket, a hatékony vezetői magatartást és az időgazdálkodás problémáját is átbeszélték a résztvevők.

Az alparancsnoki képzés augusztusban folytatódik, majd egy törzsvezetési és együttműködési gyakorlattal zárul minden szolgálati csoportban az illetékes tűzoltósági felügyelő közreműködésével, várhatóan szeptember elején.

Szemben dr. Balázs Gábor, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője
Fotó: tolna.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.