EUR: 336,14 Ft
CHF: 313,10 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Extra

„Apa” volt az első szava Majka kisfiának

Majka második kisfia, a 15 hónapos Olivér a szülők legnagyobb örömére kimondta első szavát. Az édesanya, Dundika le is videózta a pillanatot, ami számukra már csak azért is emlékezetes, mert a kisfiú első szava az „apa” volt.

Az ózdi rapper nem nagyon talált szavakat a meghatottságtól, és közösségi oldalán szívecskékkel kommentálta a cuki videót, amelyen több ezer ember olvadozott.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindenkiben ott van az érték!

  Mindenkiben ott van az érték!

  Tíz év alatt megduplázódott a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási aránya. Ugyanakkor még mindig 150 ezren vannak azok, akik megfelelő támogatással tudnának dolgozni, és csak arra várnak, hogy a munkáltatók lehetőséget adjanak nekik.

 • 2020-ban a kék a menő

  2020-ban a kék a menő

  A Pantone rendszeresen kiválasztja az év színét, azt az árnyalatot, ami uralkodó lesz a következő időszakban. Tavaly az élénk korall nyerte el ezt a címet, idén pedig a klasszikus kék lett a győztes, ami egyszerre nőies és elegáns.

 • Nagy Feró: Én vagyok az unokák kedvence

  Nagy Feró: Én vagyok az unokák kedvence

  Nagy Feró 74 évesen is fáradhatatlanul dolgozik, de nem tagadja, hogy szervezete már nem bírja úgy a terhelést, mint régen. Tavaly volt egy komoly térdműtéte, amin sikeresen túl van, de még mindig nem épült fel teljesen.