2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Ashton Kutcherék elvegyültek Budapesten

A 39 éves sármos színész a magyar fővárosban van, persze nem egyedül, családostul érkezett, és kellemes meglepetés, hogy hollywoodi csillogás ide vagy oda, Kutcherék minden sztárallűrtől mentesen, testőrök nélkül élik hétköznapjaikat Budapesten. A színészt már járókelők is kiszúrták egy budai közértben, vásárlás közben. 

Kutcher felesége, Mila Kunis szeptemberig Budapesten forgatja legújabb, The Spy Who Dumped Me című filmjét, így Ashton és két gyermekük, a kétéves Wyatt Isabelle és a nyolc hónapos Dimitri Portwood is elkísérte őt, így mától bármikor összefuthatunk a jóképű apukával és családjával Budapest utcáin sétálgatva. Szerencsésebbek pedig már találkozhattak is a színésszel, ugyanis a minap járókelők kiszúrták, ahogy a Mammutban a kislányával és az asszisztensével vásárolgatott a Sparban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 80 éves Batman

    80 éves Batman

    A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

  • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

    Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

    Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.