EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,08 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Sport

Autóját ajánlotta fel egy szurkoló vízilabda jegyekért cserébe

Nyolcéves autóját ajánlotta fel egy rajongó a szombat esti vízilabda döntőre szóló jegyekért cserébe – mondta el Rácz Péter, az autó tulajdonosa a közmédiának.

A férfi három barátjával együtt akart így bejutni az esti sportprogramra, de kora estig senki nem jelentkezett a hirdetésre. Végül Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke négy jeggyel ajándékozta meg őket. A szerencsés férfi pár perce vette át a jegyeket a Hajós Alfréd uszodában.


Rácz Péter azt mondta, a világ legszerencsésebb emberének érzi magát, egy-két órán keresztül nem is fogta fel, hogy ez megtörténik, és “nem akárkin keresztül” kap négy jegyet a döntőre.

Óriási az érdeklődés a vizes világbajnokság vízilabda mérkőzésének döntője iránt

Óriási az érdeklődés a vizes világbajnokság vízilabda mérkőzésének döntője iránt, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában hamarosan kezdődő Magyarország – Horvátország mérkőzés teltházas – közölte a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. szombaton az MTI-vel.

Azok a nézők, akiknek nem sikerült jegyhez jutniuk, óriáskivetítők előtt szurkolhatnak a magyar győzelemért.

Az óriáskivetítők Balatonfüreden a Kisfaludy Színpadnál, Budapesten a Batthyány térnél és az Intercontinentalnál, valamint a Margitszigeten és a Duna Aréna melletti szurkolói zónákban közvetítik az eseményt.

A mérkőzést az M4 Sportcsatorna élőben adja.

Kapcsolódó Cikkek