EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Külföld

Autót adtak az örökké gyalogló fiúnak

Igazi összefogásról tettek tanúbizonyságot egy texasi kisváros lakói. Elhatározták, hogy segítenek egy fiatal férfin, aki nap mint nap hat kilométert gyalogol munkahelyére, hogy megkeresse a napi betevőt. A húszéves Mitchellt, aki egy gyorsétteremben felszolgáló, szinte mindenki ismeri a környéken.

A srác szorgalma és kitartása már a főnökei elismerését is kivívta. Ezért a kisváros néhány jótevője vásárolt neki egy autót, hogy ezentúl ne gyalog kelljen megtennie az otthona és a munkahelye közötti távolságot.

/Fotó: Faccebook

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Pénzt lopott a szökőkútból

  Pénzt lopott a szökőkútból

  Egy holland turistát, aki érméket halászott ki a Piazza Navona egyik szökőkútjából, 550 euróra (180 ezer forint) büntettek meg a római hatóságok.

 • Migránsok tombolnak Európában

  Migránsok tombolnak Európában

  Továbbra sem lehet sikeres integrációról beszélni a Nyugat-Európában élő migránsokkal kapcsolatban. Rongálás, épületfoglalás és gyilkosság is szerepel a bevándorlók bűnlajstromán, de a német külügyminiszter továbbra is szétosztaná őket Európában.

 • Ursula von der Leyen meghosszabbítaná a brexit határidejét

  Ursula von der Leyen meghosszabbítaná a brexit határidejét

  Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöki posztjának várományosa, jelenlegi német védelmi miniszter szerint szükség esetén több időt kell biztosítani a Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnéséről folytatott tárgyalások folytatásához, akár a Brexit határidejének meghosszabbításával – közölték uniós források hétfőn Brüsszelben.