2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Az ugaron bulizik Pásztor Anna

Ötödjére rendezi meg Pásztor Anna és zenekara, az Anna and the Barbies saját nevükkel fémjelzett fesztiváljukat Ópusztaszeren.

Az augusztus 1. és 4. között zajló esemény továbbra is a természet és az ember kapcsolatának a fontosságára kívánja felhívni a figyelmet, miközben olyan speciális programokkal is várják a rajongókat, mint holdimádás, naptámadás vagy csillag-örökbefogadás. A nívós eseményen számos nagy hírű zenekar lép fel, többek között ott lesz a Quimby, a Jónás Vera Experiment, illetve a Tóth Vera trió is. 

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.