EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb XXII.kerület

Bajnok Budafókák

Az idén másodszor lett bajnok a Budafóka SE vízilabdacsapata. A Dunántúli Vízilabda Liga által szervezett bajnokságot a gyerekek szinte veretlenül nyerték meg, nehezebb és könnyebb meccseket játszva.

Horváth József edző úgy fogalmazott, a bajnokságban való részvétel nagyon jó lehetőség volt a csapat összekovácsolására, a csapategység építésére és a gyerekek egyéni fejlődésére is.

A Budafóka bajnok csapata Horváth József (középen elöl guggolva) edzővel a Hajós Alfréd Tanuszoda előtt

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.