EUR: 325,36 Ft
CHF: 295,19 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Bazsarózsa: Dániel nélkül is felnevelem a gyerekem!

Benkő Dániel és táncművész kedvese, Bazsarózsa két együtt töltött év után elérkezettnek látják az időt, hogy ma is lángoló szerelmüket megpecsételjék egy babával. Bazsa egyáltalán nem tart tőle, hogy Dániel idős apuka lesz, és úgy érzi, egyedül is helytáll, ha úgy alakul.

Ahogy azt korábban megírtuk, a 69. évében járó lantművész készen áll, hogy egy gyönyörű, sötét, göndör hajú fiúgyermeket nemzzen ifjú szerelmének. A párt egyáltalán nem zavarja a közel ötven év korkülönbség, és fittyet hányva a kritikákra, családalapításra készülnek. Jó ideje csak egyetlen dologra fókuszálnak, hogy egészséges gyermekük szülessen.


– Én mint nő, és leendő anya, nyilván nem vállalok olyan rizikót, hogy beteg gyerekem szülessem, ezért komoly vizsgálatokra járunk Dániellel. Szeretnénk minden bajt megelőzni, és úgy vagyunk vele, hogy inkább elébe megyünk a dolgoknak: derüljön ki, ha összeférhetetlenek vagyunk vagy ha bármilyen probléma fennáll. Mi ennyire biztosra megyünk – mesélte a Lokálnak Bazsa, akitől a lantművész vette át szót. – Előre, hidegen-ridegen, számításokkal kell megtervezni egy gyereket, és mi ezt tesszük Bazsikával – mondta Dániel, aki egyáltalán nem fél attól, hogy nem éri meg, míg a gyermeke felnő.

– A művészvilágban mi nem foglalkozunk olyan részletkérdésekkel, mint a kor. Ez butaság. Egy 84 éves író barátomnak kétéves gyermeke van, ez nem korfüggő. Bazsa pedig úgyis megtalálná a megoldást, ha én már nem lennék – vallja a lantművész, aki elárulta lapunknak, a legfontosabb vizsgálatok már megvoltak, és a dolgok jelenlegi állása szerint komolyan dolgoznak a babaprojekten a szőke szépséggel.


– Nagyon remélem, hogy mihamarabb lesz egy csodaszép, egészséges kisbabám. Dániel előtt is voltam szerelmes, sőt az előző párommal már szintén a családalapítást fontolgattuk, de az élet végül máshogy rendezte a történetünket. Minden szakításomat megszenvedtem, mert igazán jó emberekkel hozott össze a sors, de minden nő életében eljön az a férfi, akinél érzi, hogy ő valamiért más. Nekem Dániel az életem – érzékenyült el egy pillanatra Bazsa, aki mindenképp természetes úton szeretne kisbabát szerelmétől.

– A természetesség híve vagyok mindenben, és most határozottan úgy gondolom, azt szeretném, hogy hagyományos úton foganjon a gyermekünk. Aztán persze ha bármilyen probléma adódna, lehet, hogy változna a véleményem. De érzem, hogy minden rendben lesz, és nemsokára érkezik a göndör kishercegem – mondta lapunknak bizakodva Bazsarózsa, aki kislányból családanyává érett a lantművész mellett.

Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.