EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Beleszerettek Budapestbe Kutcherék

A két világsztár, Ashton Kutcher és Mila Kunis teljesen elvarázsolta Kemény Dénes volt vízilabda-szövetségi kapitányt, akivel együtt nézték a műugrást a Duna Arénában. A szakember arról mesélt a Lokálnak, hogy a színészpár mennyire imádja Budapestet, és szeptemberig még biztosan itt maradnak.
A FINA vizes világbajnokságon nemcsak a medencét, hanem a lelátókat is érdemes figyelni, mert igazi világsztárokkal találkozhatunk. Hétfőn ugyanis Ashton Kutcher és kedvese, Mila Kunis látogatott ki a Duna Arénába két gyermekükkel, Wyatt-tel és az egyéves Dimitrivel. Velük volt Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke is.

– Jól éreztük magunkat, bár nem csak én, ők is ritkán járnak műugrást nézni. Biztos vagyok benne, hogy találkozunk majd vízilabdameccsen is, mert Ashton nagyon képben van ezzel kapcsolatban, és szeretné látni a mérkőzést. A kicsi gyerekek is élvezték a látványos műugrást, de azt beszéltük, hogy az esti pólómeccsre inkább gyerekek nélkül jönnek. Mila most elsősorban anyuka volt, figyelt a picikre, inkább Ashtonnal beszélgettünk.


Amikor szó volt arról, hogy eljön, azt mondta, látja, hogy az egész város lázban ég. Egyébként nincsenek sztárallűrjeik, ugyanolyan emberek, mint én vagy bármelyik játékosom. Ügyesen elosztják a feladatokat, mert amíg az egyik dolgozik, a másik vigyáz a picikre, és azt is elárulták, hogy szeptemberig maradnak. Azt mondták, nagyon jól érzik magukat Budapesten, imádják a várost – mondta a Lokálnak az egykori vízilabda-szövetségi kapitány.

Mila Kunis, akit a Fekete hattyú című filmből is ismerhetnek a rajongók, a The Spy Who Dumped Me című című vígjátékot forgatja Budapesten. Ashton Kutcher többek között a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból lehet ismerős, de ő alakította Steve Jobsot a róla készült filmben. A magánéletével is sokat foglalkozott a sajtó, hosszú ideig Demi Moore-ral élt, papíron 2005-től 2013-ig voltak házasok. Óriási botrány előzte meg a válást, 2011-ben ugyanis Kutchert rajtakapták egy San Diegó-i hotel jakuzzijában két lánnyal, az egyik Clint Eastwood fiának, Scottnak volt a barátnője. Kunis mellett azonban, úgy tűnik, lenyugodott, és már a család a legfontosabb számára.


Szeretné megvédeni gyermekeit a nyilvánosságtól, ezért tegnap mindenkit arra kért a Twitter-oldalán, hogy ne posztoljon vagy publikáljon fotót a kicsikről, mert úgy gondolja, ők nem akarják, hogy a nyilvánosság előtt éljék az életüket. Ashton azt is írta, annak ellenére kéri ezt, hogy tudja, nyilvános helyre vitték a piciket, de szeretnék együtt élni velük az életüket, ezért viszik őket magukkal mindenhová. Úgy tudni, a sztárpár házat bérelt, és láthatóan testőrök nélkül közlekednek, magyar rendszámú autóval, és élvezik Budapest szépségeit, de a környéken is kalandoznak, a minap egy szentendrei étterembe tértek be ebédelni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.