EUR: 352,66 Ft
CHF: 331,49 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Extra

Benkő Dániel: Ötszáz nőnél megálltam!

A lantművész ötven éven át tartó buja szexuális életének vége szakadt, amikor két évvel ezelőtt ifjú szerelme, Bazsarózsa betoppant az életébe. Benkőnek az 501. nő az életében a húszéves lány, aki egész addigi életét felrúgta a szexmesterért.

Ahogy azt a Lokál megírta, két éve a legnagyobb szerelemben és harmóniában él Benkő Dániel és táncművész kedvese, Bazsarózsa, aki – bár először a lantművész férfiasságát megpillantva hazáig rohant – állítja: Dániel mellett ma már ő az egyik legboldogabb nő a világon.


– Dániel teljesen átformált engem. A gondolkodásmódom, a külalakom, a szexualitásom. Megtanított mindenre, de legfőképp arra, hogyan bánjak a testemmel. Többnyire szerettek a fiúk, mert mindent megadtam az ágyban, és én annak örültem, ha adhatok. Ezek után viszont nagyon furcsa volt megszoknom és elfogadnom a kényeztetést – vallotta be őszintén lapunknak a táncművész, aki úgy érzi, később majd tovább kell örökítenie a megszerzett tudást.

– Magunk között viccesen Benkő Akadémiának hívjuk ezt, ahol én már négy szemeszter óta tanulom a szexualitást, és még messze a vége, de ha eljön az idő, a fiatal fiúkat majd mindenre megtanítom. Sokan azt hiszik, tudnak szeretkezni, de nem így van – mesélte teljes átéléssel Bazsa, akitől Dániel veszi át a szót.


– Amikor a 8-10 órás beszélgetéseink fizikai valóságba fordultak, és hosszú testi kalandokká alakultak, először úgy kellett egyenként levarázsolnom a ruhadarabokat Bazsáról. Mára viszont öntudatra ébredt, erős és önálló nőt faragtam belőle – büszkélkedett szerelmével a zenész, aki „alkotását” csodálva már nem hajózna más vizekre.

– Virágról virágra szállni, ez a férfi dolga. Tizenkilenc éves koromban veszítettem el a szüzességem, és a nagy menetelés egészen két évvel ezelőttig tartott. Ötszáz  strigulát húztam, és az 501.-nél megálltam, ő volt Bazsa! Miatta már nem akarnék továbbszállni, csak az ő nektárját akarom szívni a végtelenségig. Lehorgonyzok, mert nála pompásabb nővel még nem találkoztam – szól Benkő Dániel sajátos szerelmi vallomása, akiért a fiatal lány mindenét otthagyta.

– Rájöttem, hogy nem vagyok boldog a korábbi életvitelemben, nem akarok tovább szürke, hétköznapi életet élni, és Dániel miatt új életet kezdtem – vallotta be a Lokálnak Bazsa, aki a rosszalló tekintetek ellenére két év távlatából is bizton állítja: jó döntést hozott.

– Nem bántam meg semmit, ma is mindent ugyanígy tennék. Nagyon jó hatással vagyunk egymásra Dániellel, ő a mesterem, én pedig a múzsája. És ráébredtem, hogy nem csak zenélnie, festenie is kell. Négyezer képet festett, és még sok van benne. A hátam inspirálja őt, mert izmosnak és gyönyörűnek találja, és én boldogan engedem, hogy alkosson rajta, és induljon egy újabb, festői Dániel-korszak – mondta felvillanyozva a szerelmes művészlány.

Kapcsolódó Cikkek