EUR: 325,98 Ft
CHF: 296,72 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Egyéb Dunaújváros

Beszélő jazzköntös a Művész Teraszon

A Szulák Andrea Quintet volt a Petőfi Művészeti Liget vendége a közelmúltban. Az énekesnő kiváló zenészekkel karöltve örökzöld dalokat bújtatott jazzköntösbe műsorában. 

Szulák Andreát leginkább popénekesnőként és színésznőként ismerhette meg a magyar közönség a kilencvenes években, azonban néhány évvel ezelőtt, a Dés László által megálmodott „Jazz az Operában” elnevezésű rendezvényen jazz-zenészekkel együtt lépett fel.


Szulák Andrea neves jazz-zenészekkel lépett fel a Művész Teraszon
(fotó: Juhász Vivien Klára)

Ez olyan jól sikerült, hogy létrehozták a Szulák Andrea Quintet nevű zenekart, amelyben ifjabb Szakcsi Lakatos Bélával, Zana Zoltánnal, Balázs Elemérrel, Fenyvesi Mártonnal és Lakatos Pecek Krisztiánnal játszanak együtt. Műsorukban olyan dalok csendülnek fel, mint a „Szeretni bolondulásig”, amit Szécsi Pál előadásában ismerhetnek az emberek, vagy az „Ugye te is akarod?” című örökzöld, vagy éppen a Csinibaba című filmből is ismerősen csengő „Ugye te is akarod”. A díva nem is okozott csalódást a Művész Teraszt dugig megtöltő érdeklődőknek, és műsora az utolsó percig ébren tartotta a közönség érdeklődését.

Kapcsolódó Cikkek