EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Dunaújváros

Beszélő jazzköntös a Művész Teraszon

A Szulák Andrea Quintet volt a Petőfi Művészeti Liget vendége a közelmúltban. Az énekesnő kiváló zenészekkel karöltve örökzöld dalokat bújtatott jazzköntösbe műsorában. 

Szulák Andreát leginkább popénekesnőként és színésznőként ismerhette meg a magyar közönség a kilencvenes években, azonban néhány évvel ezelőtt, a Dés László által megálmodott „Jazz az Operában” elnevezésű rendezvényen jazz-zenészekkel együtt lépett fel.


Szulák Andrea neves jazz-zenészekkel lépett fel a Művész Teraszon
(fotó: Juhász Vivien Klára)

Ez olyan jól sikerült, hogy létrehozták a Szulák Andrea Quintet nevű zenekart, amelyben ifjabb Szakcsi Lakatos Bélával, Zana Zoltánnal, Balázs Elemérrel, Fenyvesi Mártonnal és Lakatos Pecek Krisztiánnal játszanak együtt. Műsorukban olyan dalok csendülnek fel, mint a „Szeretni bolondulásig”, amit Szécsi Pál előadásában ismerhetnek az emberek, vagy az „Ugye te is akarod?” című örökzöld, vagy éppen a Csinibaba című filmből is ismerősen csengő „Ugye te is akarod”. A díva nem is okozott csalódást a Művész Teraszt dugig megtöltő érdeklődőknek, és műsora az utolsó percig ébren tartotta a közönség érdeklődését.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.