EUR: 304,47 Ft
CHF: 272,87 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Belföld

Beszólt a 444 újságírója Köves Slomónak

Durván neki esett a magát függetlennek valló internetes lap újságírója a főrabbinak.
A PestiSrácok.hu írta meg, hogy Rényi Pál Dániel azért kérte számon a zsidó vallási vezetőt, mert a Facebookon megosztotta a hírt, hogy Benjamin Netanjahu szerint nem antiszemitizmus a Soros-kampány.

Mint arról beszámoltunk az izraeli külügyminisztérium Benjamin Netanjahu miniszterelnök utasítására visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot.

Emanuel Nahson, az izraeli külügyminisztérium szóvivője élesen bírálta Soros Györgyöt. Hangsúlyozta: a budapesti nagykövet által kiadott közlemény „semmiképpen nem azt állította, hogy jogtalan a bírálat Soros György ellen, aki folyamatosan aláássa Izrael demokratikusan megválasztott kormányát a zsidó államot rágalmazó szervezetek támogatásával és megpróbálja eltagadni Izraeltől az önvédelemhez való jogát”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hiénavadászat

  Hiénavadászat

  Überelték az Ubert. Volt egy vacsora, amelyen kiderült: taxi-ügyben mindenkinek helye van a terített asztalnál, aki betartja a törvényeket, rendeleteket.

 • Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Orbán Viktor tusványosi beszéde után fakadt ki a nyugdíjasokra Vona Gábor. A Facebookon közölt írásából a sorok között olvasva kiderül, hogy ostobának és szinte már veszélyesnek tartja a nyugdíjasokat, különösen a „viktorániusokat”, ahogy ő az Orbán Viktort támogató időseket gúnyolja.

 • Botka leárulózta saját párttársát

  Botka leárulózta saját párttársát

  A balliberális oldalon teljes a fejetlenség, az MSZP berkeiben pedig már kemény harcok folynak. Botka László ugyanis árulónak nevezte Molnár Zsoltot, a szocialista párt elnökségi tagját a 168 Órának adott interjújában.