EUR: 311,01 Ft
CHF: 271,35 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Belföld

Beszólt a 444 újságírója Köves Slomónak

Durván neki esett a magát függetlennek valló internetes lap újságírója a főrabbinak.
A PestiSrácok.hu írta meg, hogy Rényi Pál Dániel azért kérte számon a zsidó vallási vezetőt, mert a Facebookon megosztotta a hírt, hogy Benjamin Netanjahu szerint nem antiszemitizmus a Soros-kampány.

Mint arról beszámoltunk az izraeli külügyminisztérium Benjamin Netanjahu miniszterelnök utasítására visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot.

Emanuel Nahson, az izraeli külügyminisztérium szóvivője élesen bírálta Soros Györgyöt. Hangsúlyozta: a budapesti nagykövet által kiadott közlemény „semmiképpen nem azt állította, hogy jogtalan a bírálat Soros György ellen, aki folyamatosan aláássa Izrael demokratikusan megválasztott kormányát a zsidó államot rágalmazó szervezetek támogatásával és megpróbálja eltagadni Izraeltől az önvédelemhez való jogát”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Javuló anyagi helyzetre számítanak a magyarok

  Javuló anyagi helyzetre számítanak a magyarok

  A magyarok 35 százaléka számít javulásra a saját költségvetése terén a következő egy év során a Provident Pénzügyi Zrt. nemzetközi kutatása szerint, amelyet a hitelközvetítő anyavállalatával, az International Personal Finance (IPF) nevű céggel és a GfK kutató közreműködésével végzett el.

 • Vénasszonyok és a nyaruk

  Vénasszonyok és a nyaruk

  Szeptember vége Petőfit is rövidke élete talán legszebb versének megírására ihlette. A múltba, az
  irodalmi múltba visszatekintve ez az ihletettség nyomon követhető.

 • Fel akarta robbantani élettársa házát

  Fel akarta robbantani élettársa házát

  Elfogtak egy fiatal férfit, aki volt élettársa gyerekei jelenlétében anyjuk házának felrobbantásával fenyegetőzött hétfő este – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedd honlapján.