EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Beyoncé megmutatta egy hónapos ikreit!

Beyoncé napra pontosan egy hónappal születésük után mutatta meg ikreit a közösségi oldalán. Egyesek szerint a házassági válságuk miatt kirobbant pletykákat akarta ezzel elkerülni. 

Sir Carter és Rumi a mama ölében – Fotó: instagram

Az énekesnő nem bízta a véletlenre a látványt, profi stábot fogadott a fotózásra, hogy a világ méltóképp ismerhesse meg csemetéit.


Ivy már nem féltékeny az ikrekre

– Sir Carter és Rumi egy hónaposak – közölte Beyoncé a hírt közösségi oldalán, egy csodálatos fotóval kiegészítve. Az énekesnő teljes titokban szült, eddig azt sem lehetett tudni, pontosan hányadikán jöttek világra a kicsik, csupán azt, hogy a vártnál néhány nappal tovább kellett a kórházban maradniuk, mert besárgultak. Nevüket pedig állítólag a legközelebbi rokonokon kívül senkinek nem mondták el, nehogy egy barát véletlenül elkotyogja a pletykalapoknak. Ezt is meglepetésként akarták közölni a rajongókkal, így nem furcsa, hogy az énekesnő először a közösségi oldalán posztolt képet a kicsikről, nem pedig a bulvárlapok címoldalán adta el a fotókat. Terhességének hírét is saját Instagram-oldalán osztotta meg, szintén profi fotók kíséretében.

A család a kicsik születésével állítólag új lapot kezdett. Korábban ugyanis több hír szólt arról, hogy a rapper és az énekesnő házassága válságba jutott, rengeteget veszekedtek, és Jay Z többször megcsalta a feleségét. Erről maga vallott legújabb, 4:44 című albumán, ahol egy egész számot szentelt annak, hogy bocsánatot kérjen feleségétől korábbi félrelépései miatt. Most úgy tűnik, a családbővítéssel megpróbáltak tiszta lappal indulni, egyesek szerint maga Beyoncé is azért osztotta meg csemetéi egy hónapos fotóját, hogy végre a boldogságukról írjon a sajtó, ne pedig a múltbéli botlásokról. A Daily Mail korábbi értesülése szerint a se veled, se nélküled kapcsolatban vívott harcot kislányuk, Ivy is megérezte. A gyermek túlzottan féltékeny lett, amikor megtudta, hogy kistestvérei születnek, ezért a pár furcsa módon azt tervezte, hogy ő is legyen jelen az ikrek születésénél. Hogy ez valóban így történt-e, nem tudni, mindenesetre a kiszivárgó hírek szerint az ötéves Ivy imád vigyázni az ikrekre, és már nyoma sincs a féltékenységnek.


Fotó: Instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.