EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Beyoncé megmutatta egy hónapos ikreit!

Beyoncé napra pontosan egy hónappal születésük után mutatta meg ikreit a közösségi oldalán. Egyesek szerint a házassági válságuk miatt kirobbant pletykákat akarta ezzel elkerülni. 

Sir Carter és Rumi a mama ölében – Fotó: instagram

Az énekesnő nem bízta a véletlenre a látványt, profi stábot fogadott a fotózásra, hogy a világ méltóképp ismerhesse meg csemetéit.


Ivy már nem féltékeny az ikrekre

– Sir Carter és Rumi egy hónaposak – közölte Beyoncé a hírt közösségi oldalán, egy csodálatos fotóval kiegészítve. Az énekesnő teljes titokban szült, eddig azt sem lehetett tudni, pontosan hányadikán jöttek világra a kicsik, csupán azt, hogy a vártnál néhány nappal tovább kellett a kórházban maradniuk, mert besárgultak. Nevüket pedig állítólag a legközelebbi rokonokon kívül senkinek nem mondták el, nehogy egy barát véletlenül elkotyogja a pletykalapoknak. Ezt is meglepetésként akarták közölni a rajongókkal, így nem furcsa, hogy az énekesnő először a közösségi oldalán posztolt képet a kicsikről, nem pedig a bulvárlapok címoldalán adta el a fotókat. Terhességének hírét is saját Instagram-oldalán osztotta meg, szintén profi fotók kíséretében.

A család a kicsik születésével állítólag új lapot kezdett. Korábban ugyanis több hír szólt arról, hogy a rapper és az énekesnő házassága válságba jutott, rengeteget veszekedtek, és Jay Z többször megcsalta a feleségét. Erről maga vallott legújabb, 4:44 című albumán, ahol egy egész számot szentelt annak, hogy bocsánatot kérjen feleségétől korábbi félrelépései miatt. Most úgy tűnik, a családbővítéssel megpróbáltak tiszta lappal indulni, egyesek szerint maga Beyoncé is azért osztotta meg csemetéi egy hónapos fotóját, hogy végre a boldogságukról írjon a sajtó, ne pedig a múltbéli botlásokról. A Daily Mail korábbi értesülése szerint a se veled, se nélküled kapcsolatban vívott harcot kislányuk, Ivy is megérezte. A gyermek túlzottan féltékeny lett, amikor megtudta, hogy kistestvérei születnek, ezért a pár furcsa módon azt tervezte, hogy ő is legyen jelen az ikrek születésénél. Hogy ez valóban így történt-e, nem tudni, mindenesetre a kiszivárgó hírek szerint az ötéves Ivy imád vigyázni az ikrekre, és már nyoma sincs a féltékenységnek.


Fotó: Instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.