EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Bordélyházban kaphat állást O. J. Simpson

Még rács mögött van O. J. Simpson, de már munkát ajánl neki egy nevadai bordélyház tulajdonosa.

Dennis Hof, az örömtanya házigazdája a TMZ-nek azt mondta, szeretettel látná az egykori profi focistát és színészt mint testőrt, aki üdvözli és körbevezeti a vendégeket. Az elgondolás azonban csak a tulajnak tetszik, a nála dolgozó örömlányok kijelentették, ha Simpson valóban ott fog dolgozni, többen felmondanak. Hogy végül Simpson hogy dönt, csak októberben derül ki, akkor szabadulhat ugyanis a nevadai börtönből.


O. J. egy 2007-ben elkövetett fegyveres rablás miatt 33 év letöltendő börtönbüntetést kapott, most azonban úgy néz ki, kilenc év után jó magaviselete miatt szabadon távozhat. Simpsont korábban azzal gyanúsították, hogy megölte feleségét és annak szeretőjét, Ron Gordont. Ügyvédeinek köszönhetően ez ügyben megúszta a börtönt, de csődbe ment. Fegyveres rablás miatt azonban leültették és már a rácsok mögül próbált meg pénzt szerezni és eladni azt a kést, amivel állítólag leszúrta a feleségét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.

 • Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott.