2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Extra

Bordélyházban kaphat állást O. J. Simpson

Még rács mögött van O. J. Simpson, de már munkát ajánl neki egy nevadai bordélyház tulajdonosa.

Dennis Hof, az örömtanya házigazdája a TMZ-nek azt mondta, szeretettel látná az egykori profi focistát és színészt mint testőrt, aki üdvözli és körbevezeti a vendégeket. Az elgondolás azonban csak a tulajnak tetszik, a nála dolgozó örömlányok kijelentették, ha Simpson valóban ott fog dolgozni, többen felmondanak. Hogy végül Simpson hogy dönt, csak októberben derül ki, akkor szabadulhat ugyanis a nevadai börtönből.


O. J. egy 2007-ben elkövetett fegyveres rablás miatt 33 év letöltendő börtönbüntetést kapott, most azonban úgy néz ki, kilenc év után jó magaviselete miatt szabadon távozhat. Simpsont korábban azzal gyanúsították, hogy megölte feleségét és annak szeretőjét, Ron Gordont. Ügyvédeinek köszönhetően ez ügyben megúszta a börtönt, de csődbe ment. Fegyveres rablás miatt azonban leültették és már a rácsok mögül próbált meg pénzt szerezni és eladni azt a kést, amivel állítólag leszúrta a feleségét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikóról és családjáról hosszú hónapok óta csak elkeserítő híreket hallhattunk. A művésznő, ha épp nem fia exnejével, Pártos Csillával pereskedett, akkor a saját és a férje egészségügyi állapota miatt aggódhatott.

 • Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Izgalmas, nagyszerű zenék, szuperprodukciók voltak az ismét megújuló A Dal idei nyitányán. Még öt adás lesz, mire kiderül, melyik hazai produkció utazhat az Eurovíziós Dalfesztiválra – írja az Origo.

 • Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a tévénézők szavazataival Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.