EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Bordélyházban kaphat állást O. J. Simpson

Még rács mögött van O. J. Simpson, de már munkát ajánl neki egy nevadai bordélyház tulajdonosa.

Dennis Hof, az örömtanya házigazdája a TMZ-nek azt mondta, szeretettel látná az egykori profi focistát és színészt mint testőrt, aki üdvözli és körbevezeti a vendégeket. Az elgondolás azonban csak a tulajnak tetszik, a nála dolgozó örömlányok kijelentették, ha Simpson valóban ott fog dolgozni, többen felmondanak. Hogy végül Simpson hogy dönt, csak októberben derül ki, akkor szabadulhat ugyanis a nevadai börtönből.


O. J. egy 2007-ben elkövetett fegyveres rablás miatt 33 év letöltendő börtönbüntetést kapott, most azonban úgy néz ki, kilenc év után jó magaviselete miatt szabadon távozhat. Simpsont korábban azzal gyanúsították, hogy megölte feleségét és annak szeretőjét, Ron Gordont. Ügyvédeinek köszönhetően ez ügyben megúszta a börtönt, de csődbe ment. Fegyveres rablás miatt azonban leültették és már a rácsok mögül próbált meg pénzt szerezni és eladni azt a kést, amivel állítólag leszúrta a feleségét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

 • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.

 • Egyedül ballagott el Marci

  Egyedül ballagott el Marci

  Mátraszentimre híresen kicsi település és az ottani általános iskolába is csupán 26 fő jár. Közülök pedig csak egyetlen diák, Nagy Márton alkotta a nyolcadik osztály, így az ünnepélyes ballagáson Marci egyedül ballagott.