2018. január 18., csütörtök
Piroska

Külföld

Borzalom! Savat öntött a kismama hasára a migráns

Egy szomáliai férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy július 4-én savval öntötte le egy terhes nő hasát Londonban.

Egy pár sétált a kelet-londoni Mile End kerületében, amikor egy férfi odalépett hozzájuk és szó nélkül savat locsolt a kismama hasára, és a párja arcára.

A rendőrség letartóztatott egy migránst a borzalmas bűncselekmény után.

Egy maró hatású anyagot öntöttek a sértett arcába, amely azonnal összeégette. A sértett barátnőjére szintén öntöttek a folyadékból, ő is súlyos sérüléseket szenvedett. A sav ráfröccsent a hasára, arról azonban nincs információm, hogy ez befolyásolta volna-e a terhességet. Csak annyit feltételezhetek, hogy az esemény hatással lehetett a nő állapotára – idézi Kavitha Tharson ügyész szavait a 888.hu.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több amerikai színész, többek közt Rebecca Hall, Greta Gerwig, Ellen Page, határolódik el Woody Allentől és legújabb filmjétől a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádak felelevenítése nyomán.